Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nakupte Ježíška v až 77% slevách. Tipy na dárky pro každého muže

PR článek
Pro ty, kteří stále nevědí, co pod stromeček, nebo chtějí jen jít s dobou a být elegantní, připravil internetový obchod Cafago několik vybraných akcí, které oceníte vy i vaše drahé polovičky.

Předvánoční výprodeje jsou v plném proudu, přípravy na advent vrcholí a vy máte jedinečnou možnost pořídit trojici dárků, kterým musí podlehnout snad každý muž. Jedná se o pečlivý výběr, který vás bude provázet celý den, kdy cestou do práce si poslechnete hudbu, v práci zazáříte fešným sestřihem a doma si pak v klidu něco vytisknete. 

JBL T290

Tato exkluzivní sluchátka zaujmou každého svým vzhledem, které se nese v duchu leštěného hliníku. Mimo to nabídnou svému majiteli nevídaně čistý a neopakovatelný poslech. Jako bonus jsou vyzbrojeny technologií JBL Pure-Bass, která dokáže hluboké basy pořádně zdůraznit tak, že se do hudby plně ponoříte. A každý dozajista ocení i vymazlený plochý kabel, který nevytáhnete z batohu jako zamotané klubko odrazující od poslechu.

Na tomto kabelu se pak nachází ovladač pro pohodlnou kontrolu nad přehrávačem a integrovaný mikrofon pro vyřízení všech potřebných hovorů bez nutnosti vyhrabávat z batohu váš mobil. Třešničkou na dortu pak jsou dynamické 8,7 mm měniče, což je u sluchátek v této cenové relaci naprosto nevídané.

Anet A8 PLUS

Pokud patříte mezi příznivce a nadšence pro 3D tisk, ale stále se ještě nemůžete rozhoupat a ani nevíte, po kterém modelu tiskárny sáhnout, tak přesně pro vás máme skvělý tip. Anet A8 vyniká svým tiskovým objemem až 300 x 300 x 350mm, což znamená, že na ni vytisknete i poměrně velké projekty. Nemusíte se ani omezovat volbou materiálu, protože Anet A8 podporuje všechny standardní druhy od ABS, PLA přes Woodfill až po nylon.

Celý projekt, který si můžete bezplatně stáhnout z internetu, si buď nahrajete na SD kartu nebo přímo díky podpoře OS Windows, Mac i Linux vytisknete ze svého počítačeAnet A8 je sázkou na jistotu, a vaše projekty ocení celá rodina, od nejmenších přes vás až po vaši polovičku. 

Xiaomi ENHCEN 

Každý chce vypadat v dnešní době elegantně a moderně. Proto pánové navštěvují drahé barbery, kde nechávají mnohdy až stovky korun za každou návštěvu. Pokud chcete jít s dobou, být elegantní, ale zároveň nerozhazovat bezdůvodně peníze, máme pro vás tip ve formě zastřihávače vlasů a chloupků Xiaomi ENHCEN.

U tohoto moderního zastřihávače najdete speciální nanokeramickou hlavu, která umožňuje zastřihávat od délky 0,7 do 21 mm. Navíc pracuje hladce, bezpečně, rychle a především bezhlučně, takže se můžete holit v klidu i ráno před zrcadlem bez obavy, že někoho vzbudíte.

Mimo to je Xiaomi ENHCEN vybaven dvourychlostním systémem s 4500 otáčkami ve standardním režimu a 5800 otáčkami v turbo režimu. Nevídanou výhodou pak je možnost nabíjení z powerbanky pomocí standardního konektoru USB.