Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Předvánoční výprodeje: Chytrá zařízení na cesty i do domácnosti v až 72% slevách

PR článek
Internetový obchod TomTop přichází v předadventí době s nabídkou produktů s extrémně nízkou cenou, které potěší každého, kdo je najde pod vánočním stromečkem.

Blíží se zima, a to je čas, kdy člověk nemá přeci jen tolik času a chuti k procházkám a venkovní zábavě, protože se raději drží doma v teplíčku. Proto se internetový obchod TomTop rozhodl vybrat a výrazně zlevnit ty produkty, které vám pobyt u domácího krbu mohou zpříjemnit či které dokáží překvapit jako vysnění vánoční dárek.

3D tiskárna Anet ET4

Jedním z produktů, který potěší každého od kutila, přes fanouška komiksů až po domácí hospodyňku je 3D tiskárna. V tomto případě se jedná o Anet ET4, která je ideální pro úplné začátečníky, stejně tak jako pro pokročilé a zkušené kutily. Její výhodu oceníte již při rozbalení, protože vás nečeká žádné složité montování a napojování klubka kabelů. Celá tiskárna je sestavena během pouhých 10 minut. Nejedná se však o žádného třasořitku, ale o pevnou a robustní konstrukci.

Při náročnějších projektech pak každý ocení funkci, zaručující obnovení tisku z posledního známého stavu v případě výpadku proudu. Nemusíte se tak bát, že budete muset tisknout vše znovu. Tisk probíhá díky průmyslové technologie velice rychle a extrémně přesně, ale zároveň při zachování co nejnižší možné hladiny hluku. Anet ET4 je vděčná i co se týče náplní, protože zvládne pracovat se všemi standardními typy.

Chytré hodinky KOSPET Optimus Pro

Chytré hodinky, jako jsou KOSPET Optimus Pro, by jistě chtěl od Ježíška dostat každý. Oproti běžným chytrým hodinkám totiž podporuje 4G, LTE a klasické volání díky možnosti vložit nano SIM kartu. V těchto hodinkách pak tiká čtyřjádrovýprocesor MTK6739 o taktu 1.25 GHz, který spolu s operačním systémem Android 7.1.1 poskytuje svému nositeli skutečně nevídaný komfort.

Na boku hodinek se pak nachází vysoce kvalitní 8.0 Mpx fotoaparát, který vám pomůže zachytit každý moment z vašeho života ve vynikající kvalitě. Naprostou samozřejmostí jsou pak funkce běžných fitness náramků, jako ušlá vzdálenost, spálené kalorie srdeční tep a jiné. KOSPET Optimus Pro se mohou navíc pochlubit certifikátem IP67, což zaručuje jejich odolnost vůči dešti, vodě při sprchování nebo při pocení

Inteligentní svítidlo Xiaomi

V případě tohoto produktu se jedná o chytré osvětlení, které vám nastolí pocit pohody a zaplaví vaši domácnost útulným světlem. Toto svítidlo pak může každý, kdo si naskenuje příslušný QR kód, ovládat ze svého mobilního telefonu. Svítidlo navíc podporuje i hlasové ovládání. Pomocí těchto ovládacích prvků může uživatel nastavit teplotu světla, časovač, světlost a mnoho dalšího.

Teplota světla se pohybuje na široké škále od 2 700 k až k 6 500 k. Mimo teplotu světla si můžete zvolit i barvu světla, abyste navodili požadovanou atmosféru od romantického večeru po velkolepou oslavu narozenin. O světelné efekty se pak stará série 294 LED diod, které vynikají extrémně dlouhou životností a zanedbatelnou spotřebou oproti běžným žárovkám.

3Dtiskárna Ender 3

3D tiskárna Ender 3 je naprostá klasika mezi 3D tiskárnami, která dokáže zaujmout již při rozbalování svým extrémně kvalitním provedením. I když je nutné tiskárnu před prvním použitím nejdříve sestavit, jedná se spíše o zábavu, kterou zvládne do 10 minut i méně zručný nadšenec. Po sestavení nabídne tiskárna tiskovou plochu 220 × 220 × 250 mm a rychlost tiskové hlavy 180 mm/s.

Robustní konstrukce Enderu 3 zajišťuje vysokou přesnost při tisku za využití téměř jakéhokoliv materiálu. Pro ty, kteří se příliš nevyznají v 3D grafice, jsou na internetu k dispozici zdarma hotové projekty, které stačí nahrát do počítače nebo na SD kartu a o zbytek se již postará Ender 3. Můžete si tak vytisknout cokoliv budete chtít při minimálním úsilí. Díky možnosti tisknout až 200 hodin vkuse poskytne tiskárna dostatečnou kapacitu pro tisk i velice sofistikovaných projektů.

Stabilizátor smartphonu FeiyuTech

Se stabilizátorem mobilních telefonů FeiyuTech může každý natáčet profesionální videa a své zážitky z cest si zvěčnit s hrdostí. Tento stabilizátor disponuje speciálním rychloupínacím systémem s možností rychlonabíjení. Je to tak ideální kapesní řešení pro každodenní situace. Překvapí i svou výdrží, která je 14 hodin. Dobíjení navíc můžete provést pomocí obyčejné powebanky, což významně rozšiřuje možnosti použití.

Extrémní výdrž navíc poskytne i tomu nejvášnivějšímu vlogerovi dostatek času k tomu, aby natočil tolik materiálu, kolik bude chtít bez jakýchkoliv omezení. Tento stabilizátor pak unese řadu zařízení s maximální nosností 240g. Tyto vlastnosti ještě znásobuje aplikace do mobilního telefonu s názvem FeiyuOn, pomocí které můžete zoomovat, rotovat či různě editovat a upravovat videa.

3D tiskárna TRONXY XY-2 Pro

3D tiskárnu TRONXY XY-2 Pro uvítá každý, kdo stále ještě naplno nepochopil, jaké výhody a finanční úlevy má 3D tisk. Jedná se totiž o levnou 3D tiskárnu pro začínající amatéry, která však svým provedením předčí i mnohem pokročilejší zařízení ve vyšší třídě. Díky 3,5 palci velkému displeji a intuitivnímu ovládání dokáže manipulovat s tiskárnou opravdu každý.

Navíc tato tiskárna disponuje funkcí obnovy tisku v případě, že došlo k náhlému a nečekanému výpadku elektrické energie. Mimo to vás tiskárna dokáže i upozornit v případě, že ji dochází náplň, takže včas můžete doplnit zásobník. Maximální velikost tisknutého předmětu pak je 255*255*260mm, což umožňuje tisknout i poměrně velké projekty.