Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Sony BMG žaluje výrobce rootkitu

... míčová hra pomásle-všicni proti všem :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

velmi cynicky povedane, mozno by nebolo zle, keby za taketo problemy naozaj niesli zodpovednost dodavatelia ochrany, mozno by coskoro vsetci skrachovali a bol by konecne pokoj... aaaaaach jaj, ale to je asi prilis ruzovy sen o buducnosti. :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

echo zulu > nejaky manik si objedna u vyrobce nozu kudlu a tou pak nekoho podrizne. Potrestany bude nožíř?

Ostatne Sony onu ochranu od vyrobce prevzala, vedela tedy "do ceho jde" a de facto souhlasila s tim, jak ochrana funguje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

grim : souhlas, ale líbilo by se mi víc, kdyby zlikvidovali výrobce těch shitů :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

grim: to porovnanie pokrivkava, noz sa bezne pouziva na iks roznych cinnosti, kdezto takato ochrana len na jednu... takze kludne nech dostanu po prstoch vyrobcovia ochran, velmi by som to prial istym sudruhom z vychodu za to ich preslavene starforce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

existuje noze lovecke, vojenske..

ale zbytocne to hodnotit, pretoze sony pouzivala ochranu umyselne.. ted musi pravdepodobne dokazat, ze nimi pouzivana ochrana robila nieco o com neboli vyrobcom informovany..

je rozdiel ak sa clovek poreze o bajonet a je rozdiel ked clovek zisti, ze bol vyrobeny z radioaktivneho materialu.. (potom vojaci zazajulu armadu, armada vyrobcu..) :o)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2grim> No nůž je nástroj v prapodstatě velmi užitečný a to, že jej někdo zneužije je opravdu až na vlastníkovy. Znáš však "oprávněné" či "užitečné" využití rootkitu?

Nožíř vyrábí za účelem "krájení" ne zabíjení, ale rootkit je již od počátku věc která škodí, modifikuje systém bez tvého vědomí. Stejně tak jako u drog - není prioritou chytit "dealera", ale zarazit výrobu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A odskodnila Sony vubec nekdy uzivatele?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám li zůstat u příměru s nožem, krájením a zabíjením: jednalo by se o nůž s vlastností, která by způsobovala, že pokud si chci nakrájet chleba, musím zabít souseda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zidy: myslim ze dotycny rootkit lidi vyuzivali aby skryli sve cheatovaci programy do her pred proticheatovaci ochranou ktera se prave snazi podobne programy najit. Ale legalnich vyuziti to jinak asi moc nema ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zidy
Prirovnanie s nozom, sice nie je dobre. Ale na vec sa treba pozerat tak, ze dodavatel rootkitu dodal to co chcelo sony, ak by sa sony ponuknuty produkt nepacil, mali na vyber aj ine firmy, lenze v sony boli radi, ze je ta ochrana taka silna, az pokial neprehrali sudne spory. A teraz sa budu tvarit ze oni nic take nechceli.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Řekl bych, že tohle by mohla být ta správná cesta - zarazit výrobu těch šmejdů už v samém počátku. Každej programátor by si sakra rozmyslel, než by nějakou takovou "protipirátskou" sviňu do aplikace zakomponoval.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sony BMG žaluje výrobce rootkitu. Naprostý souhlas, když někdo vyrobí šmejd, tak má být za to potrestán. Je jen otázka, jakou Sony BMG uzavřela smlouvu s tím výrobcem ochrany, to nevíme.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.