Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Splňte svá životní předsevzetí levou přední: Honor Band 5 nyní ve slevě

PR článek
Honor Band 5 se po svém vydání stal okamžitým hitem letošního roku a horkým kandidátem na skvělý vánoční dárek. Do střední cenové kategorie vnesl funkce, kterými se doposud mohly pyšnit pouze prémiové značky. Mějte přehled o svém zdraví a do Nového roku vejděte s nadhledem.

V příštích týdnech se budeme ládovat vánočním cukrovím, ujídat řízky, tlačit chipsy a zapíjet vše sladkými nápoji, jen abychom se o Silvestru probudili ze svého zimního spánku a stanovili si opět novoroční předsevzetí. Pomozte sobě či svým blízkým jim jej naplnit.

Všechno jde hned snáze, když máte přehled o svém zdraví, počtu spálených kalorií a aktuálním srdečním tepu. Jakmile budete mít každý svůj pohyb individuálně přepočtený v černém na bílém, hned vám stoupne motivace a těch pár kroků do schodů si rádi uděláte. Gamifikace vládne světem, a brzy se začnete hnát za vlastními číslíčky, abyste milník ušlých kroků ještě doběhli nebo abyste těch pár stovek kalorií zaokrouhlili nějakým pohybem navíc.

Honor Band 5 se pyšní barevným 0.95“ displejem se skvělou čitelností na ostrém světle. Oproti dřívějším verzím (a zejména svým cenovým konkurentům) dokonce zobrazuje mobilní notifikace, příchozí hovory, umožňuje přepínat písničky a dokonce i ovládat kameru vašeho mobilního telefonu. Zároveň můžete svůj telefon najít jediným poklepáním na hodinky. Už žádné bloudění po bytě a prosby o prozvonění.

Honor Band 5 dále disponuje nepřetržitým snímáním srdečního tepu, což je u fitness náramků klíčová vlastnost, od které byste neměli nikdy slevit. Od fitness náramků samozřejmě chceme, aby nám prozradily množství spálených kalorií, a tak nám ukázaly, zda se ubíráme správným směrem, a zároveň nás motivovaly. Spálené kalorie se však odvíjejí od správné tepové frekvence, která se průběžně mění v průběhu celého dne. Hloupé náramky tento fakt neberou v potaz a pouze násobí počet vašich kroků s váhou. 

Samozřejmostí je integrace technologie Bluetooth 5.0, které má oproti předchozím verzím větší dosah a menší spotřebu, dále monitoring spánkové aktivity a voděodolnost do 50 metrů, díky čemuž se můžete s náramkem i sprchovat, potápět či přímo plavat.

V tuzemských obchodech se Honor Band 5 běžně prodává za čtyřcifernou sumu, bezmála 1400 Kč. Skvělá cena, ale co ji ještě snížit? Z celosvětově uznávaného internetového obchodu Ebay můžete mít náramek za směšných 750 Kč. Do nabídky bylo zařazeno jen omezené množství kusů a prodávají se jako houby po dešti, tak omrkněte, zda čtete tento článek ještě včas.