Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Testy: Vypalovací a diagnostické programy

LiteOn SDW-200DX
Opět je tu ono slůvko "poprvé". Tentokrát je to první, u nás testovaná, USB 2.0 DVD vypalovačka, a to hned podobojí. Tedy schopná nahrávat jak na DVD+R/RW, tak i DVD-R/RW. Jste také zvědaví? Update 3.11. Přidávám fotky samotného nitra mechaniky. Dozvíte se také, co je tento LiteOn vlastně zač.

DVDInfo Pro

LiteOn SDW-200DX - DVDInfo Pro

Co všechno mechanika umí poodhalil DVDInfo Pro. Podporu DVD-RAM jsme ani nečekali, ovšem chybí Mt.Rainier, zde si počkáme co na to další programy řeknou a tvrzení potvrdí. Z dalších vlastností nic podstatného nechybí. Můžete si všimnout, že firmware je dokonce z června! Poteší buffer 8MB.

Feurio!

Feurio! zatím zařízení připojené přes USB rozhraní nevidí. Externí mechaniky s programem nepracují.

Nero

LiteOn SDW-200DX - Nero CD

LiteOn SDW-200DX - Nero DVD

"Režim vysoké kompatibility" pro zápis menšího množství dat na DVD se dá zakázat. Technologie proti podtečení bufferu také. Na spodním obrázku je max. rychlost pro zápis na DVD, na horním pro CD.

Nero Info Tool

LiteOn SDW-200DX - Nero Info Tool

Náhled je s vloženým DVD Video Dual layer, proto je rychlost čtení jen 2× speed. InfoTool detekuje všechny vlastnosti správně. DVD-RAM ani MRW podporu nemá. Co už objevil DVDInfo Pro se tedy potvrzuje. Region se po prvním nastavení může měnit ještě 4×.

DiscJuggler

LiteOn SDW-200DX - DiscJuggler čtení

LiteOn SDW-200DX - DiscJuggler zápis

V rychlostech zápisu a čtení jsou nepřesnosti. Při "ostrém" použití DiscJugglera jsou již rychlosti pro zápis a přepis DVD korektní.

Diskuse ke článku LiteOn SDW-200DX (slim DVD R/RW USB 2.0 rekordér)

Středa, 19 Listopad 2003 - 21:33 | Anonym | Myslím vinikajícím způsobem napsaná a udělaná...

Zobrazit diskusi