Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Topení na cesty: Oblečte se do zimní bundy s vlastním osmihodinovým výhřevem

PR článek
Elektronická zařízení už stihli obklopit náš volný čas i práci, ale na přírodní vlivy byly doposud krátké. Připravte se na další zimu, která opět bude svými mrazy trhat teplotní rekordy. Berte teplo svého domova a schulte se do zimní bundy s vlastním výhřevem.

Každoročně saháme pod stromeček doufajíc, že se v dárku schovává nějaká elektronika, jen aby nás úsměv přešel po zjištění, že se jedná jen o další měkký dárek. Vyhřívaná zimní bunda ovšem spojuje oba tyto břehy, a udělá tak radost dospělým i jejich ratolestem. Na zádech této zimní bundy se totiž nachází polštářek vyhřívaný z vlastní baterie.

Vyhřívání je možné zapnout ve třech režimech, lišící se kýženou teplotou a samozřejmě pak výdrží. Při šetrném režimu s lehkým vyhříváním vydrží zimní bunda vyhřívat svého nositele až 12 hodin, tedy beze spánku prakticky celý den. S největším hicem pak vydrží až 8 hodin, tedy tak akorát na cestu do práce, nějakou pauzičku a cestu z práce klidně i s pár zastávkami. Rovnoměrný režim pak poskytuje výhřevnost až na 10 hodin.

Zimní bundu naleznete v internetovém obchodě Ebay za pouhých 405 Kč včetně dopravy. Když stihnete objednat ještě dnes, můžete potěšit své blízké zcela unikátním dárkem. K dispozici je bunda ve všech standardních velikostech od nejmenšího S až po 4XL. Doporučujeme před objednáním zkontrolovat tabulku velikostí a rozhodovat se spíše podle centimetrů.  

Až ostatní budou klepat kosou a rušit vás svými cvakajícími zuby, jistě se rádi uzavřete do vlastní ulity s bezdrátovými sluchátkami od Xiaomi, které těsně před Vánoci přišlo s novým modelem 1MORE. Tyto bezdrátové pecky disponují technologií aptX, poskytující nadprůměrný požitek z hudby, a AAC pro křišťálové čistý přenos.

Na jediné nabití vydrží pecky hrát až 6 a půl hodiny při 50% hlasitosti. Společně s vlastní powerbankou, která je šikovně ukrytá v samotném pouzdru, pak nabídnou až 24 hodin konstantního poslechu. Kdo má s bezdrátovými sluchátky špatnou zkušenost z důvodu zdlouhavého nabíjení, pak vás 1MORE jistě potěší funkcí Fast Charge, která je nabije za 15 minut až na 3 hodiny používání.