Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vybavte se levnou televizí Xiaomi s jednoduchým ovladačem a Android OS

PR článek
S přechodem na DVB-T2 si z nás většina obchodníků a výrobců dělá šprťouchlata a pokouší se nás zlákat těmi nejdražšími kousky s falešně empatickým výrazem, že holt to jinak nejde. Jenže jde. Xiaomi naslouchá běžným smrtelníkům a nabízí levnou televizi s klíčovými funkcemi, osekanou o zbytečnosti.

Společnost Xiaomi se ve světě specializuje na elektroniku všeho druhu. V našich končinách ji ovšem známe především pro jejich cenově dostupné mobilní telefony. Jednou z dalších jejích předností jsou ovšem chytrá zařízení pro domácnost, v čele s chytrými televizory. Coby cenově dostupný výrobce pak razí cestu, že v jednoduchosti je krása, čehož je právě jejich 32-palcová televize věrným důkazem.

Xiaomi 32‘‘ TV je radostným úkazem v době, kdy u nás všichni jančí z přechodu na nový vysílací standard DVB-T2. Ve zmatcích utíkáme do nejbližších obchodů s elektronikou a necháváme se hypnotizovat pečlivě vybranými ukázkami na vystavených televizorech, zatímco se nás tamější odborníci pokouší zlákat k modelu, jehož vlastnosti pravděpodobně nikdy nevyužijete.

Nádherný obraz s podporou DVB-T2 standardu zažijete i s cenově dostupným televizorem od Xiaomi, který se aktuálně prodává v předvánoční slevě za překrásných 4 800 Kč s dopravou zdarma ze sousedního Německa. Máte tedy jistotu, že stihne dorazit během několika málo dní.

Xiaomi 32-palcový televizor běží na bázi operačního systému Android, díky čemuž máte přístup k rozsáhlé knihovně aplikací na Google Play. Tento televizor je navíc jediným modelem pod 5 tisíc, který disponuje integrovanou funkcí Google Chromecast, kterou ocení každý vlastník smartphonu s Androidem. Spárujte svůj televizor se svým mobilem a libovolně přenášejte obraz či fotografie ze svého telefonu přímo na plátno.

Televizor od Xiaomi dále disponuje funkcí Bluetooth 4.2, díky které jej můžete propojit s řadou chytrých příslušenství, například s myší, klávesnicí nebo herním ovladačem, který můžete rovnou využít u některé z dostupných her na Google Play. Třešničkou na dortu je pak jednoduchý ovladač (viz obrázek výše), který konečně pochopil potřeby diváka a zjednodušil ovládací prvky na minimum. 

Využijte předvánoční nabídky a vyhněte se hamižným nabídkám tuzemských obchodů. Xiaomi 32-palcový televizor zakoupíte v celosvětově uznávaném internetovém obchodě Ebay, který poskytuje dopravu zdarma a kryje vaši objednávku garancí vrácení peněz.