Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Výprodej Kodak flashdisků od 16GB do 256GB. Pořiďte sobě i známým za polovinu

PR článek
Flashdisky jsou nejrozšířenějším kouskem technologie, pro který mají upotřebení všechny generace, od mladých po pracující. Při jejich výběru se pak musíme soustředit na jejich kapacitu, rychlost, přenositelnost a samozřejmě také cenu. Všechny čtyři mouchy zvládnete jednou fackou u aktuálního výprodeje flashdisku od společnosti Kodak.

Kodak je renomovaný výrobce elektroniky, kterého má většina lidí spojeného s fotoaparáty. Jejich portfolio toho nabízí však podstatně více, flashdisky nevyjímaje. Vyvarujte se proto levným čínským šuntům, které pořídíte za pár stovek, když za stejných pár stovek můžete mít kvalitní kousek od známého výrobce.

Na Ebay.com je právě nyní v časově omezené nabídce fleška značky Kodak K133, která dokáže nabídnout svému majiteli kapacitu od 16GB až po neuvěřitelných 256GB, a to za absurdně nízkou cenu od 150 Kč do 750 Kč. Za nejvýhodnější považujeme kousek se 128GB, který seženete za opravdu nízkých 350 Kč.


Rychlostí strčí hravě do kapsy svou konkurenci, protože díky rozhraní USB 3.0 sviští data čtecí rychlostí 120 MB/s. Při kopírování filmů si tedy ani neodběhnete pro kafe, a už můžete s radostí hledět. Celá fleška je v kovovém zpracování, které udržuje paměťové čipy od Toshiby a Samsungu v naprostém bezpečí. Opomenout jistě nelze ani voděodolnost, kdy se nemusíte strachovat mít flešku během deště pohodlně v kapse. 


Celkové rozměry činí pouhých 5,7×1,65×1 cm, což v kombinaci s nízkou hmotností 26,1 gramů umožní velice snadnou manipulaci, která je navíc podpořena i praktickým poutkem na klíče a možností otáčet celou fleškou v 360°. 

Flashdisk Kodak K133/K134 běžně seženete za více než 1000 Kč dle vybrané varianty. Výprodej, kdy ji seženete za zlomek původní ceny, trvá jen pár dní a zásob je bohužel poskrovnu. Vzhledem k tomu, že i konkurenční značky začínají při stejné kapacitě i rychlosti v tuzemských obchodech na 700 Kč, se tak jedná prakticky o 50% slevu.