Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Využijte koronavirových slev až o 74 %: Ušetří ti rychlejší, zásoby jsou omezené

PR článek
Ačkoliv se v našem kraji situace střídavě rozvolňuje a omezuje, ve světě panuje stále velká panika. Ze stresového období ovšem můžete vzejít jako vítězové, když vychytáte ty správné příležitosti. Internetové obchody nyní nabízejí ohromné slevy, aby své sklady vyprázdnily.

Internetové obchody jsou závislé na objednávkách z celého světa. Když v těch klíčových zemích ovšem roste nezaměstnanosti, panika a neznalost, co přinese zítřek, lidé se bojí nakupovat. Obchody ovšem potřebují z něčeho žít, a tak se uchylují k masivním slevám, aby vyprodaly své naskladněné zásoby, které si nadělaly ještě před krizí.

U nás natolik krizová situace naštěstí není, a tak můžeme být jedni z těch, kteří tyto výprodejové kousky vyzobou. K podobným výprodejům se uchýlil internetový obchod Cafago, ze kterého přinášíme hned tři zajímavé tipy ke koupi.

#1 3D Tiskárna Creality 3D Ender

Svět 3D tisku může být zábava i přivýdělek. Na internetu naleznete nespočet bezplatných projektů, které si stačí stáhnout a poslat do tiskárny, která během několika hodin vytvoří něco z ničeho. Ať už se vydáte cestou domácích pomůcek, akčních figurek, replik z filmů nebo doplňků deskových her, máte možnost své výtvory nabízet na internetu.

Prodej 3D tištěných věcí má tu výhodu, že můžete mít po ruce pouze materiál, který jen čeká na potenciální objednávky. U běžného e-shopu se potýkáte s rizikem, že naskladníte věci, o které nebude dostatečný zájem a vám budou ve skladě jen překážet (ostatně to je důvod, proč se internetové obchody uchylují k tak masivním výprodejům). Předměty z 3D tisku ovšem můžete vytisknout až v moment, kdy o ně někdo projeví zájem.

Ideální 3D tiskárnou pro začátečníky, na které vytisknete vskutku precizní kousky, je tiskárna Creality 3D Ender, kterou na Cafago naleznete v 57% slevě za ~4000 Kč. Široká plocha pro tištění, rychlé nahřívání, teplotní rozsahy, vysoká přesnost, možnost offline práce a podpora všech nejpoužívanějších materiálů, jako například PLA, ABS, TPU a další. 

#2 Elektrický mop Xiaomi Mijia Smart

Pozorným jistě neuniklo, že značka Xiaomi v posledních letech expandovala snad do každého odvětví. Do každého z nich přinesla svoji strategii produktů nabízejících skvělý poměr ceny k výkonu. Elektrický mop Xiaomi vás tak vyjde na nádherných 500 Kč, zbývá ovšem už jen 120 kusů.

Elektrický mop od Xiaomi je napojen na vlastní nádobu s vodou, ze které postupně odčerpává. Vyhněte se zastaralému způsobu namáčení mopu do kýble, jelikož je velice neefektivní. U starého mopu naberete ohromné množství vody, které se rozplácne po zemi a vy se snažíte ji doslova rozlít po okolí. Elektrický mop od Xiaomi oproti tomu nabírá decentní množství vody ze zásoby a rozprašuje ji přesně do míst, kam s mopem jedete, aby jej okamžitě zase setřel vlastní žínkou. Proces je rychlejší a efektivnější.

#3 Kompaktní větráček se zvlhčovačem vzduchu

Po klimatizace v těchto vedrech touží každý, jenže co s kolosálním větrákem uděláte mimo sezónu? Většinou někde překáží a jen se na něj práší, na to samé místo navíc už nic jiného nedáte. Drobný větráček od Xiaomi oproti tomu nabízí kompaktní rozměry, coby krychli ji položíte prakticky kamkoliv, a mimo klasické ofukování je vybaven i funkčním zvlhčovačem vzduchu.

Xiaomi Microhoo disponuje vlastní litrovou nádrží na vodu, kterou naplníte studenou vodou i případným ledem, aby zvlhčil vzduch ve vašem interiéru. Nabíjet jej můžete přímo ze zásuvky, ale díky USB-C konektoru klidně z vlastního mobilního telefonu nebo počítače. Můžete tak větrák i zvlhčovač mít sebou prakticky kdekoliv.