Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Zalman se pouští do výroby Radeonů

Zalman Radeon HD 6000
Korejská společnost Zalman, kterou známe především jako výrobce kvalitních chladičů (v posledních letech i různých periferií), se rozhodla rozšířit portfolio a nabídnout zákazníkovi společně s chladičem rovnou celou grafickou kartu…

Prozatím půjde o trojici modelů - Radeon HD 6770, HD 6850 a HD 6870 - které výrobce oficiálně uvede příští týden. Ačkoli použité chladiče skutečně nejsou referenční, nedá se říct, že by šlo o typické „zalmanovské“ modely, kterými je výrobce proslulý.

Zalman Radeon HD 6000 specifikace

Pokud vás nebaví probírat se detailními specifikacemi, ani nemusíte - nic zvláštního v nich nenajdete, všechny parametry zůstávají na referenčních hodnotách. Nemůžeme proto zatím objektivně říct, v čem bude přidaná hodnota značky Zalman spočívat - informace o hlučnosti, teplotách nebo rozdílném OC potenciálu uvedené nejsou, takže nezbývá než se závěrem počkat na recenze. Tak jako tak se tyto novinky na trhu příliš neohřejou, mainstreamové Radeony generace HD 7000 očekáváme v průběhu druhé poloviny příštího kvartálu.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Zalman se pouští do výroby Radeonů

Pondělí, 12 Prosinec 2011 - 08:03 | Exhumanizator | a co highend double cipy :), ked vidim ze ceny...

Zobrazit diskusi