Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bezdrátové pecky od Xiaomi vydrží na jedno nabití od rána do večera

PR článek
Vytáhněte své staré klubko kabeláže z kapsy a hoďte jej nejbližší kočce. Bezdrátové technologii se konečně podařilo eliminovat poslední neduhy, které by ještě před pár lety leckoho zarazily. Kvalita Bluetooth přenosu se vyšvihla a na jedno nabití s vámi vydrží celý den. Vyberete-li si ty správné pecky.

Ušetřete svým nervům problémy spojené s přebytečnou kabeláží. Poděkují vám vaše kapsy, tričko i krk. Přejděte při poslechu hudby k bezdrátovým sluchátkům a už jen nostalgicky vzpomínejte na doby, kdy vás od oblíbené písničky zdržovalo rozmotávání Ariadniny nitě s 3.5mm jackem na konci labyrintu. Neřešte už tu odvěkou otázku, zda kabel vést pod tričkem, kdy vystavíte břišáky při nevhodné manipulaci, nebo nad tričkem, kdy se vám liána kinklá před očima.

Bezdrátová technologie konečně dospěla do fáze, kdy už přináší prakticky jen komfort a na jediné nabití vydrží klidně celý den. Musíte si však umět vybrat výrobce a správný model. Například takové Xiaomi Haylou GT1 s vámi vydrží od rána až do večera. Jednotlivé pecky zvládnou hrát sice 3 a půl hodiny v kuse, ale při každém schování do pouzdra se zase nakrmí. Samotné pouzdro totiž slouží jako powerbanka s dalšími 12 hodinami v rezervě.

Další výhodou, že se sluchátka nabíjejí skrz powerbanku, je možnost separátního dobíjení. Zatímco posloucháte svoji oblíbenou hudbu nebo na jeden zátah sledujete třeba Pána prstenů (a to klidně v rozšířené verzi), tak můžete pouzdro v pozadí dobíjet a ani na něj nemyslet. Uvidíte, jak rychle si na nový komfort zvyknete a začnete přesvědčovat i ostatní, kteří stále žijí včerejškem.

Xiaomi Haylou GT1 jsou vybavena IPX5 voděodolností, takže vydrží i pořádný slejvák či náročné cvičení. V posilovně, na ulici a dalším rušném prostředí pak jistě oceníte DSP technologii odhlučnění. Díky velice snadnému a intuitivnímu dotykovému ovládání přímo na peckách se dokonce obejdete bez ustavičného vytahování telefonu z kapsy, jelikož se sluchátky přijmete, položíte hovor; dále přeskočíte či pozastavíte písničky či třeba i zadáte příkaz hlasovému asistentovi.

Xiaomi Haylou GT1 oslní zejména vysokou kvalitou za senzační cenu. Ohlídnout se po nich však musíte v zahraničních obchodech. Vyhněte se kontroverzním e-shopům a zakupte je z celosvětově ověřeného internetového obchodu Ebay, který objednávku kryje svojí garancí vrácení peněz a navíc poskytuje dopravu zdarma.