Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Dvě nové myši pro hráče od Gigabyte

Gigabyte logo

I když firma Gigabyte není (zatím) považována za Mekku počítačových hráčů, objevují se v její nabídce komponenty, které právě na tento segment trhu míří. Herních myší už nabízí několik, nedávno představila i klávesnici pro hráče K8100, jež se na trhu objeví co nevidět a nyní k těmto hlodavcům přidává dvě novinky.

M6980 poskytne hráčům prostor pro nastavené makra, pro která má 8kB paměť a je také podporována firemním Ghost macro enginem (makra si můžete přenést na jiný počítač). Samotná myš má 2 000 dpi laserový senzor s on-the-fly dpi přepínáním, sedm programovatelných tlačítek se třemi nastavitelnými profily a v potemnělém prostředí herních doupat jistě zaujme i LED podsvícení s barevnou indikací změny dpi i samotného profilu.

O něco střízlivější M6900 ve stejném kabátku sice nemá makra, zato poskytuje citlivější optický senzor s 3200 dpi, jež se dá rovněž přepínat, programovatelných tlačítek je jen pět ale má také výkyvné kolečko. Obě myši jsou s USB pozlaceným ocáskem, design je, dá se říci, celkem ergonomický s pogumováním a při konstrukci se prý myslelo hlavně na střílečky. Ceny ani dostupnost se nám zjistit nepodařilo.

Tagy: 
Zdroje: 

Galerie ke článku

Diskuse ke článku Dvě nové myši pro hráče od Gigabyte

Čtvrtek, 4 Listopad 2010 - 15:43 | ica sk | ak do vianoc vylezie ta ich klavesnica a tieto...
Čtvrtek, 4 Listopad 2010 - 14:18 | stz | sice laser ale jinak pekne mysky

Zobrazit diskusi