Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Precizní a uzavíratelná 3D tiskárna za poloviční cenu! Stihněte poslední kusy

PR článek
Nejdůležitějším parametrem 3D tiskáren je preciznost, která umožňuje tištění komplexních objektů s maximálními detaily, které si mile rádi vystavíte na skříni či vitríně. Nova3D Bene1 L1121 je zbrusu nový model, který nyní můžete pořídit za zaváděcí cenu. Pokud budete dostatečně rychlí.

Novinka na trhu 3D tiskáren od společnosti Nova3D potěší každého fanouška trojrozměrného tisku, a ještě více nadšence do hraček, sběratelských předmětů, figurek nebo kohokoliv s duchem domácího kutila. Tato 3D tiskárna totiž za velmi příznivou cenu nabízí vysokou preciznost tisku o přesnosti 0.02mm až do nadstandardních rozměrů 120*60*120 milimetrů.

Limitovaného množství 3D tiskárny Nova3D Bene1 L1121 nyní naleznete v internetovém obchodě TomTop za zaváděcí cenu, zlevněnou o celých 44 %. Aktuálně se tak jedná o nejkvalitnější model s nejlepšími výsledky v tomto cenovém segmentu. Do limitované akce ovšem bylo zařazeno pouze 100 kusů, ze kterých již několik desítek stihlo zmizet. Podívejte se tedy, zda máte štěstí, a ještě na vás nějaký kus zbyl.

Nadstandardní papírové hodnoty doplňuje a dokazuje video výše, na kterém můžete vidět vzorky modelů, které od této 3D tiskárny můžete očekávat. Mezi nejzajímavější patří jistě busta zombíka s neuvěřitelnými detaily zahrnující jednotlivé vrásky v obličeji, figurka gryfa nebo třeba okřídleného démona.

Veškerý tisk navíc probíhá v uzavřeném prostoru, nikoliv v otevřeném, přímo v nádrži na pryskyřici. Zajištěny tak jsou nejlepší teplotní podmínky pro tisk, ale také maximální bezpečnost všech členů domácnosti, před kterými tepelně opracovávaný materiál spolehlivě zakryje. Bezpečností kryt navíc chrání 3D tiskárnu v době neaktivity, činí zařízení robustnějším a navíc zakrývá nevzhledná madla, která můžete vidět na jiných modelech. Celkově také působí dražším a elegantnějším dojmem.

Operování s 3D tiskárnou probíhá intuitivně buďto přes Lan/Wi-Fi pomocí počítače nebo bezdrátově pomocí mobilního telefonu. Druhou možností je manuální ovládání přes 5.5‘‘ displej o rozlišení 2560x1440, na kterém si všechny funkce a proces tisku v mžiku navolíte.

Tiskárna podporuje nejrozšířenější formát plánků s koncovkami STL a SLC, k neomezené zásobě inspirace a modelů tedy stačí jednoduchý vyhledávač a pár kliknutí. Tiskárna podporuje vysoce kvalitní materiál fotopolymerní pryskyřice

Limitovaného množství 3D tiskárny Nova3D Bene1 L1121 nyní naleznete v internetovém obchodě TomTop za zaváděcí cenu, zlevněnou o celých 44 %. Aktuálně se tak jedná o nejkvalitnější model s nejlepšími výsledky v tomto cenovém segmentu. Do limitované akce ovšem bylo zařazeno pouze 100 kusů, ze kterých již několik desítek stihlo zmizet. Podívejte se tedy, zda máte štěstí, a ještě na vás nějaký kus zbyl.