Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej! Kvalitní 3D tiskárna za pár stovek, stihněte poslední kusy

PR článek
Splňte si sny s 3D tiskárnou, ať už jste kutil, hračička nebo jen fanoušek, co má rád na poličce unikátní 3D modely čehokoliv si zamane. Vyčenichali jsme pro vás časově i kusově velmi limitovanou nabídku, která končí již za pár dní.

Kdo kdy viděl 3D tiskárnu v akci, jistě si pomyslel, jaké věcičky by se s takovým zařízením daly tvořit. Od běžných domácích potřeb, udělátek, držátek až po komplexnější srandičky, jako sošky, modely budovy nebo třeba helma Darth Vadera. Z hlediska ceny bývají však pro běžného smrtelníka nedostupné. Ceny se pohybují v rámci desítek tisíc Kč a sahají až k šesti cifrám. Máte ale štěstí!

 

Internetový obchod TomTop vyprodává poslední kusy Anet A8 High Precision 3D tiskárny, která se běžně prodává v ceně bezmála 10 tisíc Kč. Pro posledních 250 kusů si přichystal slevovou akci, při které je zlevnil o 61 %, čímž srazil cenu na vskutku sympatické ~3400 Kč. Zboží je navíc odesílané z německého skladu (sídlícím ovšem v České Republice), a tiskárna tak dorazí již do 4-6 dní v rámci poštovného zdarma

Anet A8 High Precision 3D Printer dopadl v recenzích velmi obstojně. Komunita si jej pochvaluje zejména v rámci poměru ceny:výkon, přičemž se kvalitami vyrovná i 10x dražším tiskárnám. Zařízení funguje na bázi open-source, tedy za ním stojí velmi silná komunita zásobující internet zajímavými projekty, které si stačí jen stáhnout a vytisknout.

Ukázky modelů vytištěných pomocí Anet A8 High Precision: 3D šachy, socha Yoda Buddhy nebo domácí lego

Projekty přivedete k životu za pomoci softwaru Cura či Repetier-Host, dostupné pro starší i novější verze Microsoft Windows i Linux. Poradí si se souborovými typy .STL, .OBJ a G-Code. Pro tisk využívá materiály ABS/PLA/HIP/PRTG/TPU/Dřevo/Nylon/PP a podobné. Znalci, které by zajímaly další podrobnosti jako průměr trysky, vlákna, přesnost, tloušťka vrstev a provozní teploty, naleznou kompletní specifikace zde.

Anet A8 High Precision 3D Printer bychom rozhodně doporučili jako skvělou první volbu. Pokud toužíte po 3D tiskárně, levnější už nepořídíte. Raději neváhejte, v českém skladě bylo na začátku akce pouze 250 Ks, po doprodání skladu bude doručováno z ostatních skladů (Rusko, Čína)! Akce totiž za 5 dní končí a kusy misí každou hodinou. Dodání z německého skladu garantuje TomTop do 4-6 pracovních dnů, jelikož se nachází v České Republice, díky čemuž se vyhnete i dodatečným poplatkům. 

Tagy: