Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Letošní Honor 7X pořídíte tento týden s 60% slevou, za pouhých 3500 Kč!

PR článek
Honor 7X se stal krátce po svém únorovém vydání naprostým hitem tuzemských i zahraničních recenzí. Svým výkonem a původní cenou se řadí do kategorie telefonů střední třídy s pořizovací cenou okolo 7 tisíc Kč, kde jasně vítězí nad konkurencí. Co teprve, když původní cenu zkrouhnete na polovinu?

Společnost Huawei nabízí na současném trhu hned dvě značky mobilních telefonů, stejnojmenný Huawei a podobně známý Honor. Jedná se v podstatě o tutéž značku, pouze jinak prezentovanou. Ostatně Honor 7X sdílí totožnou výbavu se svým dvojčetem Huawei Mate 10 Lite.

V jeho útrobách tak nalezneme osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 659, kterého využívají například podobně populární modely Honor 9 Lite, Huawei P20 Lite nebo Huawei P Smart. Na rozdíl od všech jmenovaných však pořídíte Honor 7X až do 20. července za pouhých 3 500 Kč v internetovém obchodě TomTop. Snad netřeba zdůrazňovat, že o nabídku je značný zájem a zásoby se rychle tenčí. 

Osmijádrovému procesoru dále sekunduje grafický čip Mali-T830 MP2, s kterým máte jistotu plynulého hraní i náročnějších aplikací či her. Naprostým překvapením je přítomnost 4 GB RAM, kterou byste pod 4 tisíce Kč jindy hledali jako jehlu v kupce sena. Podobně potěšující je duální fotoaparát v kombinaci 16.0 Mpix + 2.0 Mpix, kterému oponuje přední fotoaparát s 8.0 Mpix.

Díky elegantnímu bezrámečkovému designu dokáže telefon vměstnat nadstandardní rozlišení 2160x1080 do těla o rozměrech 5.93‘‘. Na prodlouženém FullHD displeji uvidíte více textu, ať už při čtení dokumentů nebo při brouzdání na internetu; usnadníte si psaní zpráv, jelikož dotyková klávesnice nezakryje tolik textu; nebo hraní her, při jejichž ovládání vám už nebudou překážet prsty.

Samozřejmostí je podpora duálních SIM karet ve sdíleném slotu s MicroSD kartou až do kapacity 256 GB RAM. Vnitřní úložiště nejvíce zlevněného modelu Honor 7X nabízí kapacitu 32 GB, k dostání je rovněž ve verzích s 64 GB nebo 128 GB ROM. Všechny verze seženete v internetovém obchodě TomTop za zlomek původní ceny, budete-li dostatečně rychlí.


Společně s probíhající slevovou akcí můžete také využít slevový kupón YJ0321, který vám sníží objednávku o dalších 5 %.