Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Hodnocení

SureThing logo
Minulý týden jsem vás o pokračování miniseriálu o programech pro tvorbu bookletů a polepek na CD ochudil a tak přijměte dnes jeho druhý díl, který je však o něco delší, čímž si to u vás snad vyžehlím. Připomenu, že poprvé jsme se podívali na coverXP. Program, kterým se budeme zabývat dnes, to je už ale jiná káva! Čtěte pozorně, protože ho budete moci získat jako odměnu v některé naší další anketě!

Kapitoly článků

Hodnocení

Tato recenze, narozdíl od našich recenzí hardwarových, si neklade za cíl do šroubku rozebrat co program dovede, jaké má slabiny, nebo snad chyby. Nemůže ani být náhradou manuálu, k čemuž někdy psaní samovolně sklouzává. Měl by to být pohled na program tak, jak se na něj bude dívat prostý uživatel, jak moc slouží svému určení a hlavně jak dobře.

SureThing CD Labeler Deluxe jsem nepoužíval dlouho, ale s čistým svědomím mohu říci, že vždy udělal, nebo nabídl to, co jsem po něm chtěl a očekával. Má bohaté možnosti co se grafické úpravy týče. Tuto oblast bych ale nerad hodnotil, protože těžko srovnávat program pro tvorbu nálepek s Photoshopem, ve kterém si navíc obrázky můžete předpřipravit. Snad bych ještě mohl zmínit, které formáty se dají vlastně importovat. Jsou to MacroVision (MVB), Windows Bitmaps (BMP), JPEG (JPG), Paintbrush (PCX), Portable Network Graphics (PNG), Tag Image File (TIF) a Windows Metafile (WMF). Některé způsoby ovládání jsou trochu jiné, ale člověk si rychle zvykne. Ačkoliv Wizardy rád nemám, zde nepůsobí rušivě a opravdu pomáhají. Šikovný je naopak třeba Variation Bar.

SureThing CD Labeler Deluxe 3.11 není žádný shareware i když pro účely otestování si můžete stáhout trial verzi (7,09MB). Pořídíte ho za 1 574,- Kč. To se mi zdá trochu hodně. Také proto, že v dolarech to dělá jen 29,95 a to je skoro polovina. Mimo ceny má program už jen jeden nedostatek, není lokalizován.

Program pro recenzi dodala firma Mokry Systems, s.r.o.

Cena 1 574,- Kč

Kapitoly článků

Diskuse ke článku SureThing CD Labeler Deluxe 3.11

Žádné komentáře.