Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Jak si levně zařídit domácí fotografické studio? S touhle výbavou to půjde samo

PR článek
Ohlédněte se při výběru svého domácího fotografického studia za hranice české země, a ušetříte až 50 % její běžné pořizovací ceny! Zvedněte konečně své fotky o úroveň výš za fajn peníz. S pořádným vercajkem se to pak bude cvakat úplně samo!

Platí dvě nepsaná kréda, dobře působící fotka musí být…  

  • zajímavá
  • fajn řemeslně zvládnutá

První bod nebude až takový problém – vycvičit oko, to chce hlavně cvik, ale ten druhý bod, to je často nekompromisní zabiják zajímavých námětů. A jak teda dostat z každé fotky naprosté maximum?

Je to až zábavně jednoduché, mít doma kvalitní foto zázemí, které jste koupili za dobré peníze. K radosti všech na čínském internetovém e-shopu TomTop přesně takový foto set najdete. Za sympatickou cenovku 2 500 Kč a dobou dodání 4 – 6 pracovních dní z německých skladů (ležících na hranici s ČR). Paráda.

Foto set Andoer

S tímhle začínajícím setem (obdržíte slušný balík o 14 kg) získáte do ruky profesionální vstupenku do světa poctivě řemeslné fotky. Součástí setu jsou černé a stříbrné softboxy o velikosti 50 x 70cm pro citlivá kouzla se světlem, praktické držáky, 3 světelné stojany z pevné hliníkové slitiny, 12 speciálních bílých fotografických žárovek 45W o teplotě barvy 5500K, kulisový stojan se snadno nastavitelnou výškou a šířkou pro focení díky rychlému zámku a příčníku, který se skládá ze 4 samostatných tyčinek.

Mezi další šikovnou výbavou najdete v setu o 4v1 doplňující žárovky s evropským typem zástrčky, pružinové svorky a černou tašku z nylonového materiálu. A nesmíme zapomenout dalšího velmi důležitého pomocníka -  foto pozadí. Černé, zelené a bílé ze 100% netkané textilie o velikosti 1,6 m x 3m. Na takové pozadí se vám toho vejde skutečně hodně.  Fotokoutek zakoupíte na e-shopu TomTop.