Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Catalyst 12.11 beta 7 zrychlují Call of Duty Black Ops 2

AMD Catalyst logo velké
Catalyst 12.11 beta přinesly výkonnostní nárůsty pro řadu her. AMD pokračuje v jejich zlepšování a téměř každou verzi, která dosáhla další pozitivní změny, nabízí ke stažení - nyní došlo na betu 7.

O konkrétních výkonnostních změnách v Catalyst 12.11 beta jsme vás informovali ve článcích:

- takže se k nim již vracet nebudeme. První verze byla vydaná s přízviskem „beta 3“. Poté následovala „beta 4“, která vyřešila stabilitu hry Medal of Honor: Warfighter v CrossFire. Minulý týden se cíl odkazu na webu AMD změnil na verzi „beta 6“, kterážto odstranila poměrně bizarní bug, s nímž jsme se v redakci také setkali: V kombinaci s některými typy obrazovek se na Radeonech řady HD 7900 (možná i na dalších) nesnižovaly frekvence ve 2D režimu a výsledná klidová spotřeba nenechala řadu uživatelů v klidu.

Nejnovější „beta 7“ pak pokračuje ve výkonnostních optimalizacích - nárůsty se tentokrát týkají Call of Duty Black Ops 2 a měly by se projevit především ve vysokých rozlišeních (např. 2560 × 1600) v CrossFire.

Je důležité podotknout, že tato verze zahrnuje opravy a zlepšení všech předchozích bet, což donedávna nebylo samozřejmostí - až do letošního léta (v rámci snahy o pravidelné vydávání dvanácti WHQL certifikovaných driverů do roka) pracovaly v AMD dva softwarové týmy střídavě na sudých / lichých verzích, takže ovladač A+1 nemusel obsahovat všechna vylepšení z verze A. V polovině roku změnila AMD strategii a ovladače nevydává podle kalendáře, ale v závislosti na dokončení konkrétních změn.

Odkaz ke stažení:

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Catalyst 12.11 beta 7 zrychlují Call of Duty Black Ops 2

Úterý, 13 Listopad 2012 - 17:19 | ZELEZNAK | kazdopadne sem to stahl a black ops 2 me uz 3x...
Úterý, 13 Listopad 2012 - 17:03 | Radek Liška | "This driver introduces significant...
Úterý, 13 Listopad 2012 - 16:00 | ZELEZNAK | Predpokladam ze to funguje enom u rad 7000 a AMD...

Zobrazit diskusi