Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vytiskněte si letošní dárky! Tyto dvě 3D tiskárny nyní seženete až v 68% slevě

PR článek
Vlastnoručně vyrobené dárky v sobě skrývají určité osobní kouzlo. Vyžadují totiž zamyšlení, odvahu a ochotu obětovat pro obdarovaného svůj čas, namísto obyčejného vytáhnutí bankovky z peněženky. Právě 3D tiskárna splní každé takové přání.

Touha tvořit je v člověku odpradávna, ale teprve v posledních letech je konečně možné ji probudit a ukojit pomocí 3D tiskáren. Ty však teprve před nedávnem se svými cenami vystřízlivěly, a vy si tak jednu takovou můžete pořídit přímo domů za pakatel. Od jakéhokoliv předmětu, po kterém kdy zatoužíte, vás tak bude dělit pouhé stisknutí tlačítka.

Na stvořitele je obzvláště výhodné si hrát v období Vánoc či jiných svátků. Své dárky totiž nemusíte už nikdy nakupovat, ale doslova stahovat z internetu ve formě projektů, které jen otevřete a vytisknete. S touto myšlenkou si pohrál internetový obchod TomTop, který ku příležitosti blížících se vánočních svátků zlevnil dva nejpopulárnější zástupce 3D tiskáren až o 68 %. Samozřejmě je perfektní volbou i darování 3D tiskárny samotné, kterou potěšíte každého domácího kutila.

Jako první z této nabídky musíme doporučit 3D tiskárnu Anet A6 High Precision, která patří mezi nejlepší kousky pro začátečníky a která si odnáší z celosvětových recenzí výhradně kladná hodnocení a samou chválu. K mání v 68% slevě je pouze 245 kusů po dobu následujících 3 dní, tak raději pospěšte. Materiál je nutné přikoupit, ale po dobu trvání akce se nachází taktéž v příjemné slevě. 

Druhým kouskem je podobně proslulá Creality 3D Ender-3, která se sice nachází v menší 48% slevě, avšak nabídne lehce robustnější konstrukci, stabilitu a přibližně o pětinu rychlejší práci, materiál je navíc už součástí balení. Oba kousky nabízejí tisknutelnou plochu o rozsahu 220*220*250 milimetrů a zvládají prakticky stejné teploty trysek a plochy. Parametrově se jedná o natolik podobné kousky, že začátečníci mohou sáhnout po kterékoliv z nich.

Zkušenější si když tak mohou drobné rozdíly mezi Creality 3D Ender-3 a Anet A6 High Precision srovnat na oficiálních stránkách.

Obě tiskárny ovládáte pomocí integrované obrazovky, která vás navede jednotlivými kroky. Jelikož se německý sklad internetového obchodu TomTop nachází v České republice, dodání slibuje do 4-6 pracovních dnů. Dobu čekání si můžete zkrátit vyhledáváním bezplatných projektů po celém internetu, které pak stačí jen hodit do tiskárny a radovat se. Ohlížejte se po souborových formátech STL, OBJ a G-Code.