Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Pořiďte si skládacího drona s kamerou v 65% slevě za 800 Kč

PR článek
Od pradávno lidstvo touží svět zažívat z ptačí perspektivy, volně se pohybovat vzduchem a hledět na svět z výšky. Díky moderním technologiím konečně můžeme, a to aniž bychom si namáhali křídla. Pořiďte si skládací kvadrokoptéru vybavenou kamerkou za pár kaček.

Při výběru létajících dronů mnohdy musíme slevit ze svých požadavků. Za pár stovek tedy většinou najdeme neskladná tintítka bez kamery, podprůměrného designu, s malým výkonem a s děsivou ovladatelností. Po omezenou dobu však za pouhých 8 stovek můžete získat solidní kvadrokoptéru XS809HW od společnosti VISUO, která nabízí limitovaný počet 2000 kusů v internetovém obchodě TomTop.

Slevová akce je podmíněna časově, ovšem při pohledu na vysoký zájem a rapidní rychlostí ubývající počet kusů, kterých je jen pouhých pár hodin od začátku výprodeje méně než polovina, je více než jasné, že uspějí jen ti nejrychlejší. Ověřte si, zda máte ještě šanci na vyzobání některého kusu z nabídky, než se po nich zapráší.

Na první pohled oslní XS809HW svým elegantním vzhledem, který se viditelně inspiruje u luxusních značek jako DJI Mavic a další. Na rozdíl od ostatních dronů levné kategorie jej tedy můžete pyšně vytasit z kapsy své tašky, kam se díky své skladnosti spolehlivě vejde. Jednoduchými sklopením křídel můžete drona schoulit do krabičky, díky čemuž docílíte i větší životnosti, neboť křídla při přenosu neopotřebíte.

V praxi ovšem využijete drona k mnohem pamětnějším účelům než jen machrováním před svými známými. Vybaven je totiž videokamerou o rozlišení 2 Mpix, schopnou pořizovat solidní fotografie a záběry z výšky až 100 metrů. Pro maximální plynulost záběrů je možné jediným tlačítkem zapnout funkci držení vertikální pozice.

Součástí balení je intuitivní ovladač, se kterým se ztotožní okamžitě každý, zejména pak vášniví hráči videoher. Veškeré funkce, manévry, přemety, volba rychlosti, vznešení a přistání jsou doslova na dosah prstu. Ovladač je rovněž možné rozložit veprostřed k zasunutí mobilního telefonu, který s dronem spárujete pro živý bezdrátový videopřenos pomocí vlastní aplikace.

Do bleskové slevové akce bylo zařazeno pouhých 2 tisíce kusů. Přestože se taková zásoba může zdát dostatečná, přes polovina kusů zmizela již během několika prvních hodin od začátku akce. O druhou polovinu tedy bude boj, který vyhrají jen ty nejrychlejší. Není divu, za 800 Kč se jedná o naprosto senzační kousek.