Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

4 důvody, proč byste si měli pořídit robotický vysavač

PR článek
A to nejlépe ještě během pár následujících dní, protože je v internetovém obchodě Tomtop za velmi akční cenu. Má jméno ILIFE V7S Plus a my vám představíme pádné důvody, proč o něm vážně přemýšlet.

Jak moc dobře znáte tuto  lidskou rovnici z vlastní zkušenosti; prach a nečistota + standardní vysávání÷ žádného normálního člověka to nemůže bavit = expresivní výrazy, nadměrný hluk a ztracený čas?

Pokud plně chápajíce pokyvujete hlavou, tak právě pro vás je určen tento článek, abyste jednoduše poznali přednosti moderních robotických vysavačů (a v našem případě hlavně přednosti modelu ILIFE V7S Plus, který si můžete v akci prohlédnout i ve videu výše). 

#1 Automatizace

Vysavač vás vůbec na nic nepotřebuje. Prostě si jezdí po domácnosti a spolehlivě vykonává to, co z nás nikdo vážně rád nedělá  - uklízí. A jako vše dnes chytré, tak i u tohoto vysavače je po ruce propojení s mobilní aplikací.

Takže i když nejste doma, tak vašemu pomocníkovi pěkně dopodrobna předvolíte, co vše má mezitím udělat. A vše jde snadno plánovat v pravidelných intervalech.

#2 Inteligence v praxe

Nejde si nevšimnout jeho šikovně navrženého designu (3, 1 palců) a malé váze (3 kg). Robot Vysavač ILIFE V7S Plus se díky němu hravě dostane i k těžko dostupným místům pod gaučem nebo pod postelí. A běžný práh u dveří? Žádný problém – robot si poradí až výškovým předělem 2 cm.

Inteligence se projevuje i v tom, že na jedno nabití vydrží pilně kmitat na plný výkon něco málo přes 2 hodiny. A když zjistí, že mu dochází „šťáva“, sám si zavelí směrem do dobíjecí centrály (1 dobíjecí cyklus trvá cca 5 hodin - vestavěná baterie 2600mAh). Kapacita robota je 300 ml pro nádrž na vodu a 60 ml objemu pro prachový box.

Laserové senzory spolehlivě zachytí (pracuje ve 360 stupních) v cestě robota takové důmyslné překážky jako např. schodiště nebo římsa. Obloukem se tedy díky nim vyhne všemu, co by mu mohlo ublížit.

#3 Pestrost pracovní náplně

Pracuje tím způsobem, že nejprve vysávaný povrch přesně identifikuje, aby v rozmezí pár vteřin našel tu nejvíce efektivní metodu pro čištění s nastavení správného podtlaku (až 400 Pa). Spolehlivě odstranění i takových věci jako např. zaschlých zbytků jídla, tak není pro robota žádnou vědou.  

Přes dálkové ovládání umí model ILIFE V7S Plus pracovat na dálkové ovládání až ve 4 odlišných pracovních modech, jako např. modus mopu, díky kterému doslova září všechny koberce a podlahy. Válcovací kartáč v tomto modu dělá práci mnohem jednodušší a časově rychlejší.  

#4 Do týdne může být u vás

Robota ILIFE V7S Plus pořídíte nyní ve speciální slevové akci internetového obchodu TomTop a v příadě objednání, ho můžete mít do týdne u Vás, jeližož je nyní limitovaný počet kusů v tzv. "německém skladu", jež se nachází v ČR. 

Pokud Vás ILFE V7S Plus nezaujal, v "německém skladu" na Vás ještě čeká jeho alternativa Xiaomi Mijia Roborock S50 Smart Home .