Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bleskový výprodej: Prohánějte se do práce a po nákupech na elektrickém kole

PR článek
Přestaňte spalovat své peníze v autě a ztrácet čas v městské hromadné dopravě. Staňte se raději svými pány rychlého pohybu po městě a pořiďte si elektrokolo, na které budete mít vždy náladu usednout.

Věčný dopravní prostředek se šlapadly mezi dvěma dušemi zažívá obrození, na který máte nyní jedinečnou šanci přesedlat. Nahraďte další fyzickou námahu elektřinou, která vám v kombinaci s elektrokolem odjezdí až 45 kilometrů na jedno nabití.

V internetovém obchodě Tomtop nyní naleznete elektrokolo od světoznámé společnosti Xiaomi za akční 56% slevě. Nabídka je ovšem časově i kusově omezená, a tak tento ďábel ve dvou duších čeká jen na ty nejrychlejší. K vám před dveře dorazí dokonce zdarma do 3-5 pracovních dnů, neb se nachází v německém skladě. 

Xiaomi Qicycle TDR01Z mísí kombinaci všech nejdůležitějších parametrů elektrokola, tedy skvělou výdrž, výkon, dojezd a kompaktnost. Kolo stačí jednoduše složit a v případě nutnosti uklidit klidně do kufru od auta nebo do kumbálu. Vahou je dokonce nesmírně lehké, že jej uzvednete jednou rukou jako balení vod. Své ruce ušetříte o to více, když těžké nákupy budete moci vozit namísto nošení.

dojezdem až 45 km/h si vystačíte bohatě s cestou z práce i do práce ve větším městě, byť při pouhém jediném nabití, a dokonce vám ještě pár kiláků zbyde. V případě potřeby zabere nabití pouhé 3 hodiny

Na výběr máte z celkem čtyř jízdních režimů, lišících se výkonem motoru a vaší touhou ke šlapání. Na jedné straně se tedy můžete kochat krajinou bez jediného pohybu nohy, na opačné straně se můžete v případě chuti do kola opřít a cestu si zaslouženě odmakat, ať už z důvody ekonomických či sportovních.

Samozřejmostí je možnost napojení elektrického kola na váš mobilní telefon, kdy si můžete veškeré údaje z jízdy zaznamenávat do svého deníčku prostřednictvím aplikace, a uchovávat si tak přehled o své fyzické aktivitě, průměrné rychlosti, uražené vzdálenosti a spálených kalorií. K přehledu případně slouží displej na řídítkách, které zobrazují stejné údaje.

V rámci bezpečnosti je elektrické kolo vybaveno svítilnou, se kterou vždy uvidíte na cestu před vámi a dáte jasný signál o své přítomnosti ostatním účastníkům silničního provozu. Elektrokolo snese i hrubší zacházení a drsnější terén, neboť je vyrobené ze slitiny hliníku.


V internetovém obchodě Tomtop nyní naleznete elektrokolo od světoznámé společnosti Xiaomi za akční 56% slevě a navíc při zadání slevového kódu CMXIAOMI obdržíte další 70 USD slevu. Nabídka je ovšem časově i kusově omezená, a tak tento ďábel ve dvou duších čeká jen na ty nejrychlejší. K vám před dveře dorazí dokonce zdarma do 3-5 pracovních dnů, neb se nachází v německém skladě.