Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Elegantní bezdrátová sluchátka za cenu oběda? Poznejte krásy nákupů z Ebay

PR článek
Dnešní doba se snaží čím dál více se osvobodit od různých kabelů, které všude překážejí. Proplétáte jej pod oblečením a neustále řešíte, abyste potaháním kabelu neškubli s telefonem. Nemluvě o tom, že právě kabel je onom křehkým místem, které při manipulaci sprovodí sluchátka ze světa.

Naštěstí existují bezdrátová sluchátka, která tento problém za nás hravě vyřeší. Telefon si strčíme do batohu a při tom si můžeme bez nějakých přebytečných drátů vychutnat svou oblíbenou písničku. Taková sluchátka jsou však obvykle výrazně dražší než klasická. Využijte proto jedinečné nabídky, kdy na internetovém obchodě Ebay naleznete elegantní a kvalitní bezdrátové pecky za skromnou cenu. 

Tato bezdrátová sluchátka jsou podporována všemi standardními mobilními telefony a aplikacemi. Pokročilá a vyspělá bluetooth technologie, která je ve sluchtákách implementována, se postará o přenos kvalitního a silného signálu. Vždy po zapnutí dojde k automatickému spárování s vaším telefonem a vy se tím pádem nemusíte o nic starat. Zážitek z poslechu umožní i speciální ergometrický tvar, který je vyvinut tak, aby minimalizoval veškeré hluky z okolního prostředí.

Navíc nabízejí možnost během poslechu hudby přijmout, vyřídit a zavěsit telefonní hovor bez nutnosti pracného hledání svého telefonu. Sluchátka jsou vybavena HD mikrofonem, který dokonale filtruje veškeré nežádoucí hluky a šumy a přenáší pouzá váš hlas. Je to tak ideálník pomocník například při řízení.

Dalším parametrem je výdrž, která překvapí svou délkou. Po 1-2 hodinovém nabíjení poskytnou sluchátka až 6 hodin přehrávání a 100 hodin na standby režim. Díky jejich rozměrům 47x18mm a váze pouhé 4g jsou praktická a velice skladná. Obě jsou umístěna v nabíjecí stanici, která může sloužit i jako vhodné pouzdro chránící proti poškození.

Pokud chcete použít pouze jedno sluchátka jednotlivě jako hands-free, máte možnost. Tento model totiž umožňuje využít buď celý pár nebo jednotlivé pecky. Neobvyklou vlastností je tzv. Multi-point Connection, což znamená, že se sluchátka dokáží připojit ke dvou telefonům zároveň. Můžete tak mít svůj pracovní i soukromí telefon a libovolně si mezi nimi přepínat. Audiofilové si mohou veškeré parametry prohlédnout na oficiální stránce vystavované nabídky. 

Sluchátka jsou nepostradatelnou součástí každé kabelky a tašky, proto neváhejte a využijte fenomenální slevu z původních 360 Kč na skromných 145 Kč s dopravou zdarma.