Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nyní ve slevě: Pořiďte si stylové chytré hodinky s výdrží 1 roku za pakatel

PR článek
Běžné hodinky z minulosti to mají spočítané. Čas si každý zkontroluje v dopravě, automobilu nebo na svém chytrém telefonu. V posledních letech se tedy pokoušejí odrazit ode dna, a pobrat trochu chytrých funkcí, které se však projevují na výdrži baterie. A co takhle mezistupeň?

Chytré hodinky Diggro DI10 se zaměřují na všechny, kteří pohrdají nízkou výdrží chytrých hodinek a odmítají myslet na nabíjení dalšího chytrého zařízení. Na rozdíl od svých vrstevníků se tedy nesnaží zcela nahradit mobilní telefon, neboť takový záměr je v dnešní době spíše boj s větrnými mlýny, ale spíše cyhtře osvěžit osvědčený koncept klasických hodinek. 

Výkon tedy soustředí pouze na nezbytné funkce, které vyhledává drtivá většina zákazníků, a naopak šetří na funkcích a aplikacích, jejichž používání je kostrbaté a zcela zbytečné. Díky ušetřenému výkonu tak hodinky vydrží až 1 celý rok v případě šetrného používání, případně okolo 8 měsíců při běžném používání a přibližně 5 měsíců při velmi častém používání.

Chytré hodinky Diggro DI10 naleznete od pondělí 6. srpna za akční cenu v internetovém obchodě Gearbest. Sleva trvá do vyprodání zásob.


Na první pohled zaujmou Diggro DI10 stylovým černým designem, který se snaží zachovat tradiční eleganci. Abyste je mohli skutečně vypustit z hlavy i během sprchování, během procházek v dešti či při koupání u bazénu nebo na dovolené, jsou hodinky vybaveny voděodolností IP68, která zajišťuje ochranu až do hloubky 50 metrů. Reverzní full-view FSTN displej zajišťuje maximální viditelnost ve tmě i na přímém slunečním světle. 

Při každodenním používání je možné využívat praktických funkcí, které nabíjejí vestavěné duální senzory. V této výbavě tak můžete bez přestání měřit svůj srdeční tep, počet spálených kalorií, ušlou vzdálenost a počet kroků s daleko větší přesností, než jakou se pokoušejí imitovat aplikace mobilních telefonů založených na nepřesném gyroskopu.



Chytré funkce dále disponují zvukovým či vibračním upozorněním na příchozí hovory, SMS zprávy nebo na notifikace z Facebooku, Twitteru, WhatsAppu a další. Při spárování s mobilním telefonem přes Bluetooth můžete hodinky využít i jako spoušť k mobilnímu fotoaparátu.


Chytré hodinky Diggro DI10 naleznete od pondělí 6. srpna za akční cenu v internetovém obchodě Gearbest. Sleva trvá do vyprodání zásob. Součástí slevové akce je však daleko více modelů ze všech cenových relacích.

Z chytřejších hodinek, které však své funkce už odrážejí na své vyšší ceně, doporučujeme sáhnout například po elegantních Lenovo Watch X nebo sportovních NO.1 F18. Z levnějších hodinek, které naopak potěší ty s nižšími nároky, bychom doporučili Diggro H3. Z hlediska poměru ceny:výkon se však na první příčce při současné slevě bezkonkurenčně vyjímají právě Diggro DI10.