Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Osm vychytávek, které vám pomohou s únavou, vedry, relaxací a celkovým zdravím

PR článek
Pomocí elektroniky si usnadňujeme náš pracovní i osobní život, méně už však dbáme na své zdraví. Jedině zdravý duch ve zdravém těle však dokáže vyzdvihnout vaši kariéru a přinést pohodu do každodenního života. Těchto 10 vychytávek vám s tím zajisté pomůže.

Moderní technologie jsou odpovědí na všechny naše každodenní nepříjemnosti. Ať už se ohlížíte po usnadnění své každodenní očisty, správě životního stylu, uvolnění bolestí těla nebo třeba vypořádání se s nepříznivým počasím, v tomto seznamu najdete toho pravého pomocníka.

#1 Elektrický holící strojek

Čínskou společnost Xiaomi si v našich končinách stihla již vybudovat velice příznivé renomé svými mobilními telefony. Jejich portfolio však zahrnuje daleko více elektronických produktů, například špičkový holící strojek Xiaomi Mija. Neutrácejte zbytečné jmění za strojky v supermarketech a drogeriích, a pořiďte si jednou provždy kvalitu, která vás oholí během chvilky dohladka a beze stop.

Všechny produkty z kategorie holících strojků naleznete zde.


#2 Chytrý teploměr

  • Slevový kupón: IT$HBZtheih

Nebezpečné rtuťové teploměry už jsou dávno přežitek. Změřte si raději teplotu infračerveným chytrým teploměrem od Xiaomi. Vaše podpaží vám jistě bude děkovat. Nemluvě o jiných částech těla, máte-li děti nebo se staráte o postaršího člověka. Xiaomi Mi Home iHealth navíc změří teplotu během jediné sekundy, čímž ušetří drahocenné pětiminutovky.

Všechny produkty z kategorie zdravotních pomůcek naleznete zde.


#3 Elektrický kartáček Alfawise SG – 949

Vzhledem k cenám tuzemských zubařů jsou elektrické zubní kartáčky jednou z nejlepších investic. Zubní povrch jsou schopny čistit natolik silnými, avšak šetrnými vibracemi, že vyšťourají a vyčistí každou skulinku vašeho chrupu. V internetovém obchodě Gearbest se právě nachází model Alfawise SG 949 zlevněný o neuvěřitelných 41 %. Napájet jej lze přes USB kabel, s výdrží až 25 dní pravidelné očisty a intenzitou vibrací v hodnotě 40 000 úhozů za minutu.

Všechny produkty z kategorie elektrických kartáčků naleznete zde.


#4 Elektrický mezizubní kartáček Dione C8 (odkaz)

Doporučení zubního lékaře ohledně užívání mezizubních kartáčků je pro většinu z nás úmorná. Štětinky odmítají proniknout mezi zuby, lámou se a zanechávají za sebou stopy krve ze zraněných dásní. Zvolte raději elektrický mezizubní kartáček, který tuto dřinu odvede za vás. Namísto hrubé síly zde figuruje silný proud čisté vody, který zub zbaví plaku, zubního kamene a dalších nečistot.

Všechny produkty z kategorie elektrických kartáčků naleznete zde.


#5 Chytrá váha Xiaomi XMTZC02HM

Důležitou součástí vážení je znalost kompozice vlastního těla. S klasickou váhou se nikdy nedozvíte, zda těch pár kilo navíc se schovává v tukových zásobách nebo jde naopak o svaly nabrané cvičením. Hlídání hodnoty pouze v kilogramech můžete být dokonce demotivující či dokonce nebezpečné pro psychiku jedince.

Udržujte si přesný přehled o kompozici svého těla, tělesné váze, kostech, svalech, metabolismu, poměru tuků v těle a množství nebezpečného viscerálního tuku. Všechna data navíc můžete přeposílat přímo do svého mobilního telefonu, kde k důkladnějšímu prostudování poslouží grafy a tabulky.


Všechny produkty z kategorie chytrých vah naleznete zde.


#6 Chytrý dávkovač prášků

Spojením klasického dávkovače s budíkem a světelnými notifikacemi dokáže zachránit život všem zapomnětlivcům, kteří do sebe kopou jeden medikament za druhým. Tento chytrý dávkovač prášků můžete nastavit až na 4 týdny dopředu, časový alarm následně rozlišuje mezi ránem polednem, odpolednem a večerem, aby včas zahlásilo a barevně označilo přihrádku s léčivem. Skvělý dárek pro všechny zapomnětlivce, rodiče či prarodiče.

Všechny produkty z kategorie zdravotních pomůcek naleznete zde.


#7 Chladící váleček na krk

Venku hřeje slunko, ale přesto všichni nadáváme na děsná vedra. Vybavte se tímto chladícím válečkem na krk, které zklidní vaše potní žlázy. Stačí jen potřísnit vodou a položit za hlavu. Díky své pevné konstrukci drží pevně na svém místě a vaše prádlo zůstane suché. Využít jej můžete jak v kanceláři, tak během cvičení, zahrádkaření a dalších aktivitách.

Všechny produkty z kategorie domácí gadgetů naleznete zde. 


#8 Masážní přístroj Magic Wand

Tento relaxační strojek využívá silných vibrací k rozproudění krve v masírované oblasti. Dokáže pomoci s častými křečemi, namoženým svalstvem po náročné fyzické činnosti či po posilování nebo čistě pro relaxační účely. K dispozici je celkem 8 vibračních funkcí, díky čemuž si každý najde příjemnou intenzitu masáže. Potěší jistě i dámy při peprnějších fyzických činnostech.

Všechny produkty z kategorie masážních pomůcek naleznete zde.