Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Točte videa na mobilu jako oscarový režisér: Je to jednoduché

PR článek
Když teda máte k ruce přenosný stabilizátor. Je to ideální pomocník, jak předejít i sebenepatrného pohybu ruky. A navíc je cenově dobře dostupný. Přesvědčíme vás.

Výrobci mobilních telefonů se s tím stále bohužel nemohou popasovat - najít správnou podpůrnou technologii. A tak přišly na scénu stabilizátory a my vám dnes ukážeme, že se mohou snadno pořídit za rozumné peníze.

Na internetovém obchode TomTop je nyní (i díky Black Friday) v akční ceně čínská značka Zhiyun, která se svými stabilizátory aktuálně obsahuje nejlepší pozici na trhu v poměru cena/kvalita. Držák stabilizátoru je samozřejmě univerzální, takže na něj lehce napasujete všechny známé chytré telefony. A čím to, že je značka tak oblíbená? Atraktivní design, oboustranné napájení, využití jako powerbanka a pohotovostní doba cca 12 hodin.  

Ať poběžíte, půjdete, nebo se jakkoliv jinak budete naklánět ze strany na stranu, či jen stát, stabilizátor za každé takové situace hladce vyrovnává mobilní telefon do stabilní pozice. Každý nafilmovaný výstup je nádherně plynulým a kvalitním dílem. Ambiciózního artového umělce ve vás probudí vestavěné funkce na práci s časem Timelapse, Hyperlapse a Motionlapse. 

Zhiyun Smooth 4 pracuje šikovně v reálném čase, tudíž očekávejte i na tomhle modelu funkci sledování. Stačí si na displeji vybrat objekt nebo osobu, a stabilizátor pak na něm může doslova „oči nechat“; otáčí se za ním do všech směrů a neustále zaostřuje na požadovanou kvalitu obrazu.

A bude se obraz nějak hýbat, když budete muset na displej poklepat kvůli ovládání? Rozhodně ne! Ovládací prvky se prakticky nacházejí přímo na tyči u dlaně a přepínají se jedním zmáčknutím fyzického tlačítka. Nebojte, výrobce u Zhyiun Smooth 4 myslel skutečně na každý reálný zádrhel, který by mohl při natáčení videa nastat.

A mimochodem během dnešního probíhajícího Black Fridaye na TomTop ušetříte u všech produktů až -70 %.

Tagy: