Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Trpělivost přináší slevy: Tyto nejprodávanější dárky nyní seženete za hubičku

PR článek
Jaké produkty letos Češi nakupovali na internetu v nejhojnějším počtu? Internetový obchod Gearbest se pochlubil jejich žebříčkem, a rovnou k nim přihodil obrovské slevy. Je na čase zúročit svoji trpělivost a pořídit si vše, co jste si přáli, o desítky procent levněji.

Většina z nás se po tom stresu, spěchu, uklízení a přejídání, který zažila minulý měsíc, ráda odpočine. Vánoční svátky jsou za námi a s nimi i výprodeje, slevy a Černé pátky. Hitem, ba přímo symbolem, mezi nejprodávanějšími produkty letošních Vánoc se staly užitečné spotřební věci, který potřebuje každý z nás i po Vánocích.

Právě v tento moment přichází na trh obchod GearBest s nabídkou toho nejlepšího a nejprodávanějšího zboží vánoční sezóny. A aby toho nebylo málo, přidal GearBest ke všem nejoblíbenějším produktům obrovské slevy. 

#1 Robotický vysavač Xiaomi Mi Smart Robot

Po Vánocích a Silvestru každý určitě ocení, když si místo namáhavého úklidu a nekonečného zametání sedne na gauč, zapne televizi a jen pozoruje, jak robotický vysavač uklízí za něj. Důležitým bodem úklidu je, že musíte mít nohy nahoře, aby tento vysavač mohl vysát skutečně každý kout. Jediná údržba, která je vyžadována, je výměna nádoby na zachytávání bordelu. Detailní specifikace ->>> ZDE.

#2 3D tiskárna Creality3D Ender

Mezi nejoblíbenější produkty letošní sezóny patří nepochybně 3D tiskárny, zejména pak Creality3D Ender z internetového obchodu GearBest. Každý chlap či kutil jistě přivítá toto velice praktické zařízení, které umožní tvorbu a tisk předmětů nejrůznějších tvarů a vlastností. Díky 3D tiskárně si můžete vytisknout téměř vše od funkční zbraně až po protézu ruky. Je to víceúčelový přístroj, který by neměl chybět v žádné domácnosti. Detailní specifikace ->>> ZDE.

#3 Chytrá svítilna Yeelight YLD01YL 320 28W 

Chytré svítidlo je úžasný výdobytek moderní technologie, se kterou se dá komunikovat jak přes Wi-Fi, tak přes Bluetooth. Je vyzbrojena 240 OSRAM LED diodami uspořádanými do kruhového tvaru, takže svému majiteli poskytne zářivé a pronikavé osvětlení nejrůznějších prostor s možností nastavit si intenzitu jasu a teplotu, jakou má svítidlo vyzařovat.

Kompletní nastavení si může každý pohodlně upravit pomocí svého smartphonu a speciální aplikace, aniž by vstával z gauče. Stane se tak plnohodnotnou součástí vaší chytré domácnosti. Svou dlouhou životnosti 25 000 hodin nabízí opravdu dlouhou vzájemnou spolupráci. Detailní specifikace->>> ZDE.

#4 X96 mini TV Box

K pohodlnému povánočnímu odpočinku už člověk potřebuje jen zapnout TV a vychutnat si svůj oblíbený kanál. Na GearBest je s časově omezenou slevou nabízen TV BOX, který se stal jedním z hitů Vánoc. Tento model je vyzbrojen Quad Core procesorem s frekvencí 2.0 GHz, 2GB DDR3 RAM, 16GB ROM a Androidem 7.1.2. Jako bonus nám umožní TV Box přehrát 3D filmy nebo pařit 3D hry, což v kombinaci s 5.1 výstupem přinese ojedinělý zážitek. Celý produkt je optimalizován tak, aby vše běželo plynule, čistě a jasně pro maximální spokojenost posluchače. Detailní specifikace ->>> ZDE.

#5 Bezdrátová sluchátka QCY T1C Mini Bluetooth 5.0 

 

Pokud chcete prostě jen vypnout hlavu a nechcete koukat na televizi, můžete si vzít bezdrátová sluchátka a vychutnat si krystalicky čistý prostorový zvuk díky pokročilé technologii Bluetooth 5.1. Vyjímečný zážitek je podtržen minimalizací hluk z okolního prostředí díky vynikajícímu ergonometrickému tvaru, který se přizpůsobí tvaru každého ucha.

Přenos zvuku zde probíhá prakticky v reálném čase, což ocení především hráči her, kde u běžných sluchátek dochází ke zpoždění zvukové stopy oproti dění na displeji. To se u těchto sluchátek nemůže stát. Samozřejmostí je i integrovaný mikrofon, který je optimalizován pro co možná nejčistší telefonní rozhovory.  Detailní specifikace ->>> ZDE.