Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Novinku Elephone A5 s pěti fotoaparáty pořídíte nyní za akční cenu. Co nabízí?

PR článek
Elegantní mobilní značka Elephone se konečně vytasila se svojí očekávanou novinkou vybavenou pěticí fotoaparátů. V nablýskaném těle se ovšem schovává daleko více než dva a půl párů očí.

V poslední době se pytel s mobilními fotoaparáty vskutku roztrhl. Výrobci i uživatelé si povšimli výhod, které pramení z fotografování za pomocí více čoček, díky kterým dokáže fotoaparát produkovat daleko detailnější, ostřejší fotografie s lepší hloubkou ostrosti a v celkově vyšší kvalitě.


Vzhledem k tomu, že mobilní telefony již dávno vystřídaly kompaktní fotoaparáty, jsou právě kvalitní momentky, kterými zvěčňujeme své každodenní životy, zážitky a blízké, tou nejdůležitější výsadou, která je mnohdy daleko důležitější než hrubý výkon. I toho však má novinka Elephone A5, kterou nyní pořídíte na Gearbestu za akční cenu, doslova na rozdávání. 

V elegantním těle nového modelu se ukrývá osmijádrový procesor MediaTek MTK6771 taktovaný na 2.0GHz, kterému sekunduje 4 GB paměti RAM a 64 GB úložiště, samozřejmě rozšířitelné o paměťovou kartu až do velikosti 512 GB. Mobilní telefon běží na operačním systému Android 8.1, a v nejbližší době se dočká upgradu na jeho nejnovější verzi Android 9 Pie.

Kvalita trojice čoček ze zadní strany dosahuje rozlišení 12.0MP v kombinaci s 5.0MP a 0.3MP. Na přední straně pak nalezneme zbývající dvojici čoček 20.0MP v kombinaci s 2.0MP. Samozřejmě je pak čtečka otisků prstů a nadstandardní baterie o kapacitě 4000 mAh, jelikož se jedná o poměrně solidního macka neboli phablet vyžadujícího pořádnou šťávu. 

Elephone A5 následuje trend velkých obrazovek v bezrámečkovém designu s výkrojem, díky čemuž nabídne úhlopříčku 6.18 palců s minimální daní na celkové rozměry telefonu. Po obrazové stránce se pokocháte FullHD+ rozlišením 2246x1080.

Milovníci větších přenosných zařízení, kteří by zatoužili po spíše kancelářském řešení, pak mohou sáhnout po aktuálně zlevněných tabletech jako Chuwi HI10, vybaveným operačním systémem Windows 10, nebo Teclast P80 Pro, který nyní ke konci roku svojí cenou drasticky snížil a je nejvyšší čas vyzobat poslední kusy.

Prohlédněte si kompletní nabídku předvánočních slev na Gearbestu, který tento týden zlevnil tisíce produktů až o 30 %, mezi nimiž naleznete elektrické koloběžky, 3D tiskárny, drony, projektory, ale i oblečení, kuchyňské potřeby a nábytek.