Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

#5 originálních dárků, které potěší manželku či přítelkyni pod stromečkem

PR článek
Vánoce se kvapem blíží a je nejvyšší čas začít rozmýšlet, co vlastně pořídíte svým nejbližším. Nejnáročnější disciplínou v tomto každoročním maratonu je zejména výběr správného překvapení drahým polovičkám, které vyžadují originální a nápadité dárečky. Inspirujte se tímto výběrem.

#1 Elektrický odstraňovač černých teček

Každá žena zbožňuje nimrání se v kůži na obličeji, aby zbavila sebe nebo kohokoliv ve své ráži od černých teček a dalších nerovností. Pořiďte ji tento elektrický odstraňovač černých teček a zabavíte ji na tak dlouho, že její večerní reality show budete moci s klidem v duši nahradit za libovolné sportovní utkání či film.

Samozřejmě je zde riziko, že své hřiště nalezne především na vaší tváři a zádech. Pokud však i s těmito situacemi máte své zkušenosti, jistě raději uvítáte trochu sání a podtlaku namísto jejích řezáků (stále je řeč o černých tečkách).

#2 Elektrický kartáček na zuby

Elektrický zubní kartáček je zrovna pomůckou, kterou nevíte, že chcete, dokud si na ni nezvyknete. Přeprogramuje svoji drahou polovičku tak, aby si s vibrující elektronikou asociovala po zbytek života už jen zubní hygienu. Snad leda s výjimkou mobilního telefonu.

Jelikož zubní kartáček se ani ve vztahu nesdílí (tedy většinou), rovnou si raději pořiďte druhý i pro sebe. Až si jinak budete zadělávat na karpální tunel, zatímco si vaše manželka užívá 40 tisíc přírazů za minutu, budete si to vyčítat. Jen si jej na těch pár týdnů schovejte někam do kouta, ať nepojme podezření.

#3 Ionizující fén na vlasy od Xiaomi

Nádherná hříva vaší drahé polovičky je v koupelně její prioritou číslo jedna. Pořiďte ji tedy moderní fén, který ji s její každodenní dřinou pomůže a šetrně docílí její vytoužené krásy. Na rozdíl od běžných fénů si s tímto kouskem může pohrát, jelikož hlavici lze naštelovat v jakémkoliv úhlu a docílit tak různých kadeří.

Ionizující fén od Xiaomi se o to více bude líbit ženám, které lpí na zdraví a kvalitě svých vlasů. Při proudění vzduchu o teplotě 57°, který je prokazatelně šetrný k lidským vlasům, dokáže vysušit i ty nejbujnější kadeře do pěti minut. Ušetří tak čas ona, ale dokonce i vy. Konečně stihnete všechny srazy, aniž byste museli přátelům naznačovat, kdo že za to zase může.

#4 Stylové hodinky ve čtyřech barvách

Zatímco dříve byly hodinky spíše užitečným kouskem elektroniky, dnes se z nich staly módní doplňky. Tyto stylové hodinky se nabízejí rovnou ve čtyřech barvách, kdy jedna je lepší než druhá. Šperky už jsou ohrané klišé, a beztak jich má už tolik, že by je ani sama nevyjmenovala. Originalita se navíc cení, a těmito kráskami ji jistě potěšíte.

#5 Výkonná UV lampa pro zapékání gelových nehtů

Většina žen své nehty považuje za svůj důkaz ženství, a jako k takovému se k nim také chová. Pořiďte své ženě UV lampu pro zapékání gelových nehtíků a bude štěstím bez sebe. Její vášeň nabere hned nové rozměry a bude sedět u svých rukou přikovaná jako vy u nové grafické karty. A pokud si na lakování nehtů nepotrpí, možná v ní probudíte novou zálibu!