Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

#9 cool USB gadgetů, jež nutně potřebujete ve své kanceláři i doma

PR článek
To by člověk nevěřil, co vše zajímavého dnes může mít vesele připojené v USB portu. Našli jsme unikátní gadgety, které vás zaujmou, a to za neuvěřitelně výhodné ceny.

Na Gearbestu jsme pro vás vytipovali pár parádních tipů, kterými vybavit svoji domácnost, kancelář, nebo pořídit vaším přátelům jako např. dárek k svátku, narozeninám či už rovnou k Vánocům. Jistě to ocení.

#9 Anti-stresový ENTER 

Pro odlehčení stresu a špatné nálady, nejvhodnější řešení. Bouchnete do měkkého Enteru a uleví se vám. Pomocí USB kabelu napojíte k počítači jako klávesu Enter. Anti-stresový polštář je neobvyklým PC zážitkem.

#8 Elektronický zapalovač

Elegantní záležitost pro pohodlné použití. Se svým ultra-tenkým designovým pojetím jak kdyby elektronický zapalovač vypadl z dílny firmy Apple. Ekologické a bezpečné – nepotřebujete žádnou náplň butanu.

#7 Přenosný mini-ventilátor

Inovativní kovový ventilátor, který zpříjemní surfování na internetu a práci na PC. Výhodou je i nízká spotřeba energie. Čepele ventilátoru jsou naprosto bezpečné – jsou z měkké technologie EVA.

#6 Mixér

Tohle je naprostý skvost. Nemusíte vůbec vstávat od svého laptopu, a přesto si uděláte během pár vteřin parádní zdravý a ovocný drink v tomto multifunkčním zařízení. Na cesty a výlety úžasný parťák.

#5 Mini USB Bluetooth adaptér

Technologie BTA-403 přemění jakýkoli PC a laptop na zařízení se 100% podporou Bluetooth. Adaptér podporuje všechny obecně známé bezdrátové periferie – klávesnice, myši, stereofonní sluchátka apod. Má velmi nízkou spotřebu energie.

#4 Portový převodník

USB 3.0/HDMI/Type-C/SD/TF konvertor v jednom? To vše tento stříbrný převodník snadno umožní. Potěší i kompatibilita se systémy Windows XP, Windows 7/8, Mac OS a Linux.

#3 Ventilátor s LED kontrolkou

Překvapí nízká hlučnost a víceúrovňová úprava nastavení ventilátoru. V pohotovostním režimu vydrží pracovat až 16 hodin. LED diodu naleznete na boku ventilátoru.

#2 Klipová LED svítilna

Životnost bílého světla LED svítilny je až 50 tisíc hodin. Flexibilní kovový materiál umožní svobodně lampu ohýbat a nastavit jakýkoliv úhel, který požadujete. Výkon je 5W a lampa má 6 malých diod.

#1 Designový ultrazvukový zvlhčovač vzduchu

Plastovou texturou připomíná design dřeva a při práci je velmi tichý. Zvlhčovač vytváří hladkou mlhu a automaticky se vypne při vyčerpání vody, což zajištuje jeho bezpečnost. Funkce časování je od 2 do 8 hodin.


A k těmto 9 vychytávkám bychom vás rádi upozornili na právě probíhající soutěž na Fb profilu Gearbestu, kde můžete vyhrát nádherné chytré hodinky.

Tagy: