Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

#5 gadgetů pro každodenní život a na cesty. Inspirujte se

PR článek
V zákoutích internetu kolikrát najdete výrobky, o jejichž existenci jste doposud neměli ani tušení. Přitom vám dokážou zpříjemnit, osladit či zjednodušit každodenní život. Mrkněte na těchto 5 produktů, které nyní seženete za akční cenu.

Prohlížení nabídky levných e-shopů je skoro až návykové. Za pár korun si naplníte košík plný užitečných věciček, ze které byste v nejbližším obchodním centru prodělali kalhoty. V internetovém obchodě Gearbest právě naleznete letní výprodeje, ve kterých seženete stovky produktů za zlomek již tak nízké ceny. Vybrali jsme pro vás pětici, která by vás mohla zajímat.

#1 Akční kamera Alfawise V50 Pro

Opatrujte svůj mobilní telefon a nechte ho v kapse, až zatoužíte po akčnějších videích za choulostivějšího počasí. Pořiďte si pro tyto účely raději specializovanou akční kamerku, které nějaký pád z kola či malé tonutí pod vodou její fazónu nepocuchá.

Za titěrnými rozměry 6x4 centimetry se skrývá solidní kamerka, která vaše zážitky zvěční až v 60 FPS při FullHD rozlišení, popřípadě 30 FPS při šarmantnějším 4k rozlišení. Voděodolnost je zaručena až do 30 metrů.

#2 Sportovní hodinky Zanmax FR930

Při nošení chytrých hodinek stačí jedna děravá hlava a sprcha, abyste vyjmenovali všechna sprostá slova jazyka českého. Chytré hodinky ovšem mají starosti ušetřit, nikoliv k nim přiložit. Je proto klíčové, aby přežily sprchu a vy mohli jejich existenci zcela vypustit z hlavy. Nejlepší volbou jsou proto sportovní varianty chytrých hodinek, jako právě Zanmax FR930.

Tyto chytré hodinky jsou přizpůsobeny aktivitám za každého počasí, tedy i deště, potu či přímo plavání. I za těchto podmínek dále poskytují přístup ke svým chytrým funkcím jako krokoměr, GPS, analýza pohybu a měření tepu i pod vodou. Pro monitorování svých zdravotních funkcí můžete dokonce zapnout alarm pro případy, že váš srdeční tep se propadne nebo naopak zvedne na rizikovou hranici. Spárovat chytré hodinky můžete tradičně s mobilními telefony iOS či Android.

#3 Hádankový box z Šifry mistra Leonarda

V posledních letech se vytratilo určité kouzlo dárků. Stále více lidí si navzájem kupuje různé vouchery, poukazy či jiné cáry papíru. Ačkoliv se jedná o nápadité dárky, stalo se jejich darování lehce neosobní a zapomenutelné. Dejte těmto dárkům říz a pořiďte si hádankový kryptex z Šifry mistra Leonarda.

Veškeré poukazy nebo jakékoliv jiné drobné dárky můžete uschovat do této ruličky a zamknout pod libovolným heslem. Do svého dárku tak opět vdechnete radost a moment překvapení, že bude mít obdarovaný pomalu možná větší radost ze samotného rozbalování. Tuto ruličku můžete použít opakovaně a pokaždé zvolit jiné heslo, na které bude muset někdo přijít.

#4 Sada 110 šroubováků v jediné krabičce

Každý domácí kutil zažil ten moment, kdy potřeboval sáhnout po nějakém šroubováku či jiném nářadí, a zrovna ten ve svém šuplíku neměl. Jenže kdo má počítat, jaké kusy chybí a jaké dokoupit?

V této sadě najdete zaručeně cokoliv, co kdy prošlo lidskou rukou. V balení najdete celkem 98 různých hlaviček pro všechny druhy šroubků, 2 nástavce i pro ta nejzákeřnější zákoutí, magnetické pinzety, přísavku, jehlu pro SIM karty, ojnice, páčidla, magnetizátor a dvě trsátka.

#5 Voděodolný batoh Gocomma 20L

Úmorná vedra končí a brzy je vystřídají slejváky, deště a posléze sněhové vánice. Buďte na tato období připravení a mějte po ruce voděodolný batoh, který nepropustí ani kapku a ochrání jakoukoliv elektroniku. Vybaven je i postranní kapsou, do které vložíte váš mobilní telefon, s průhlednou stranou, abyste mohli být neustále na přímo a neohrozit svůj smartphone ani při kontrolování notifikací.

Až se budou všichni v dešti ve strachu o mobil za kapsy popadat, vy se smíchy za břicho popadat a poplácat se po rameni. Ať už vyrazíte na túru do deště, na kole do bahnitého lesa nebo na raft do vody, vaše elektronika může být v bezpečí za všech okolností.

Pro aktuální přehled o všech probíhajících slevových akcích doporučujeme sledovat oficiální Facebookou stránku internetového obchodu Gearbest, a pravidelně se zúčastňovat soutěží o produkty, například o chytré hodinky, mobilní telefony a další. Třeba se usměje štěstí právě na vás.