Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pořiďte si výkonný tablet Teclast M20 s příznivým výkonem v limitované akci

PR článek
Do konce tohoto týdne máte jedinečnou příležitost vyzobat první naskladněné kusy letošní novinky od společnosti Teclast, která se vyznačuje příznivými cenami skrývající náramný výkon.

Společnost Teclast před pár týdny uvedla na trh svoji letošní novinku nižší cenové kategorie, Teclast M20. Poměry ceny a výkonu s jejím vydáním opět zazvonily na poplach, jelikož nabízí skvělý výkon a vybavenost za velice atraktivní cenu. Zlevněte si v rámci právě probíhající slevové akce tuto již příznivou cenu o několik desítek procent a radujte se z nového kapesního pomocníka.

Internetový obchod Gearbest pro tento týden zlevnil desítky notebooků od společnosti Teclast a Jumper, včetně letošní novinky Teclast M20. Zvědaví naleznou kompletní nabídku všech zlevněných produktů na oficiálních stránkách akce.

Teclast M20 je zářným příkladem, že nižší cenová kategorie chytrých zařízení pomalu ale jistě dobíhá vlajkové lodě svoji využitelností, jelikož svým výkonem už zkrátka bohatě dostačuje na běžné kancelářské i herní účely. Pod kapotou Teclast M20 naleznete osmijádrový procesor MediaTek 6797, kterému sekunduje grafický čip ARM Mali T880 MP4. Pro srovnání naleznete stejný kus křemíku například v Kodak Ektra, Lenovo K8 Note nebo Xiaomi Redmi Note 4.

Největším kamenem úrazu u levných zařízení bývá nízká paměť RAM, která v průběhu několika týdnů či měsíců začne prokazovat známky rozežranosti operačního systému. Na rozdíl od konkurence, která tuto podmínku stále přehlíží, naštěstí Teclast M20 potěší současným standardem o velikosti 4 GB RAM, která v kombinaci s nejnovější verzí Androidu 8.0 zajistí dlouhodobě svižný systém.

Samozřejmostí je kapacita alespoň 64 GB s možností rozšíření o paměťovou kartu, možnost duálních SIM karet a podpora bezdrátového pásma o frekvenčním rozsahu 2.4 GHz a 5.0 GHz.

Pro pořizování fotografií a videí poslouží zadní fotoaparát o rozlišení 5 Mpix, kterému oponuje přední kamerka o rozlišení 2 Mpix. Displej tabletu se může pyšnit pestrými barvami, věrným podáním barev a jemností displeje, o kterou se stará rozlišení 2560x1600 rozprostřené po 10.1-palcovém těle.

Kompletní nabídku všech zlevněných produktů v právě probíhající slevové akci internetového obchodu Gearbest naleznete zde. K mání jsou desítky notebooků od společnosti Teclast a Jumper.