Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nejlepší 3D tiskárna pro začátečníky: Pořiďte si Anet A8 v limitované -64% slevě

PR článek
Osvojte si nového koníčka a propadněte lásce k 3D tisku. Vyčenichali jsme pro vás časově i kusově velmi limitovanou nabídku, během které máte jedinečnou příležitost získat jednu z nejchválenějších a nejlépe recenzovaných 3D tiskáren za poloviční cenu, budete-li dostatečně rychlí.

Kdo kdy viděl 3D tiskárnu v akci, jistě si pomyslel, jaké věcičky by se s takovým zařízením daly tvořit. Od běžných domácích potřeb, udělátek, držátek až po komplexnější srandičky, jako sošky, modely budovy nebo třeba helma Darth Vadera. Z hlediska ceny bývají však pro běžného smrtelníka nedostupné. Stihnete-li tuto žhavou nabídku v průběhu tohoto týdne, splníte si sny za pakatel.

Stačí jediný výtisk vaší oblíbené figurky na domácí 3D tiskárně a zamilujete se na celý život. 3D tiskárny kombinují to nejlepší ze světa domácích kutilů a fanoušků jakýchkoliv sběratelských předmětů, od různých sošek po vlastní gadgety nebo příslušenství k elektronice. Fascinace 3D tiskárnou můžete konečně přesunout od obyčejného monitoru a sledování kutilských videí do své vlastní domácnosti, kde si s tímto zařízením vítězoslavně vytisknete vše, co si zamanete.


Internetový obchod TomTop vyprodává další kusy Anet A8 High Precision 3D tiskárny, která se běžně prodává v ceně bezmála 10 tisíc Kč. Anet A8 High Precision 3D Printer dopadl v recenzích velmi obstojně. Komunita si jej pochvaluje zejména v rámci poměru ceny:výkon a označuje ji za perfektní první volbu, přičemž se kvalitami vyrovná i 10x dražším tiskárnám.

Anet A8 podporuje většinu 3D materiálů jako ABS, PLA, HIP, PP a Nylon, a bohatě tak stačí k vytištění většiny plánků, které naleznete na internetu. Zařízení funguje na bázi open-source, tedy za ním stojí velmi silná komunita zásobující internet zajímavými projekty, které si stačí jen stáhnout a vytisknout.

Projekty přivedete k životu za pomoci softwaru Cura či Repetier-Host, dostupné pro starší i novější verze Microsoft Windows i Linux. Poradí si se souborovými typy .STL, .OBJ a G-Code. Znalci, které by zajímaly další podrobnosti jako průměr trysky, vlákna, přesnost, tloušťka vrstev a provozní teploty, naleznou kompletní specifikace zde

Ukázky modelů vytištěných pomocí Anet A8 High Precision: 3D šachy, socha Yoda Buddhy nebo domácí lego

Široká a vyhřívaná pracovní plocha umožňuje výtisk i velkých objektů, jako držáky, vázy, lampy, obličejové masky apod. Na obrázku níže vidíte ukázky objekty, které se uživatelům Anet A8 povedlo vytisknout, v jejich surové formě. K dohlazení pak stačí už jen šmirgl a nějaké barvičky. Ve výprodeji se navíc nachází již vylepšený model, který dosahuje lepší orientace v prostoru a vyšší přesnosti, díky čemuž budou jednotlivé výrobky mnohem detailnější. 

Dodání z německého skladu garantuje TomTop do 4-6 pracovních dnů, jelikož se nachází v České Republice, díky čemuž se vyhnete i dodatečným poplatkům. 

Tagy: