Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Už máte svého drona? Zvěčněte své vzpomínky z ptačí perspektivy s touto pěticí

PR článek
Internetový obchod GearBest nabízí bezkonkurenční nabídku dronů za neuvěřitelně nízké ceny. Pořiďte si pomocníka a partnera pro svůj volný čas, pořizování zajímavých fotografií a videí či jen tak létání pro zábavu.

Mnoho lidí sní o tom, jaké by to bylo létat si kdykoliv a kdekoliv se jim zachce, ale vlastním tryskáčem se může pochlubit jen pár šťastlivců. Občas se hodí jen troškařit, a proletět se s dronem. V dnešní době jsou modely již velice vyspělé a inteligentní. Můžete si svůj průlet městem zaznamenat v podobě kvalitního video záznamu nebo fotografie, kochat se jimi celý život. Právě takovou mašinu na vzpomínky nám nabízí levný internetový obchod GearBest se svým bezkonkurenčním sortimentem

 #1 TIANQU VISUO XS816 Drone

Tento moderní a vyspělý dron se vyznačuje především dlouhou dobou letu, která činí zhruba 20 minut. Jako velice užitečný doplněk lze s určitostí označit optický polohovací systém, který zajistí krásně stabilní průběh letu. Navíc je tento dron natolik inteligentní, že dokáže pořídit fotografie jen na základě gest, které snímá 2MPx kamerou. Zároveň je tento dron vybaven i funkcí na 360° akrobatický flip. Pokud se pohybujete v prostředí, kde je obtížné dron ovládat, můžete využít tlačítko pro návrat na výchozí pozici letu. Více informací o dronu >>> ZDE.

#2 JJRC H36 Mini RC Drone

 

Unikátní dron z nabídky internetového obchodu GearBest je velice kvalitním a zároveň velice levným řešením pro každého milovníka této technologie. Svému majiteli nabídne 6 minut krásného letu. Je tou nejideálnější volbou pro všechny začátečníky díky svým rozměrům i intuitivnímu ovládání, kde nejsou zapotřebí jakékoliv předchozí zkušenosti. Navíc je tzv. bezhlavý, tedy nemá předek ani zadek ale dokáže prostě „bezhlavě“ létat všemi směry. Velice příjemné je noční létání, protože díky barevným LED diodám dokáže vytvořit nádherné scenérie. Více informací o dronu >>> ZDE.

#3 Selfie Drone JJRC H37 

Fotíte rádi selfie či zajímavé a atraktivní fotografie? Následující dron vám umožní pořídit takové selfie, jaké nemá nikdo jiný. Malý a skladný dron jednoduše vytáhnete díky malým rozměrům z kapsy a pomocí svého smartphonu ovládáte prostřednictvím Wi-Fi hotspotu. Na jedno nabytí pak vydrží tato kvadrokoptéra plných 8 minut letu. Ať jste zkušený pilot nebo jen milujete extravagantní pózy a fotky, je tento dron jasná volba. Jako bonus vám nabídne při pořízení video záznamu krásných 25 snímků za sekundu. Více informací o dronu >>> ZDE.

#4 S9 Micro Drone 

Následující model se vyznačuje svými až mikroskopickými rozměry, které jsou menší než lidská pěst. Stačí jen rozevřít dlaň a nechat ho vzlétnout jako malého ptáčka. Stejně jako ostatní nabízené modely je i tento vyzbrojen funkcí umožňující bezhlavé létání. Doba nabíjení je pouhých 40 minut, za které dostanete plných 7 minut nádherné zábavy. Dron poslouchá svého pána až na vzdálenost 30 metrů. Více informací o dronu >>> ZDE.

#5 Quadoptera TIANQU XS809W

Kvadrokoptéra v tomto provedení se dá využít nejen na záběry z blízka, ale také na profesionální letecké záběry ze vzdálenosti až 100 metrů. Tím je předurčena jako ideální společník pro outdoorové letecké záběry pomocí 2 MPx kamery. Ovládá se plně přes rozhraní ve vašem smartphonu, Androidu i iOS. Můžete tak pohodlně ovládat quadcopteru, fotografovat nebo pořizovat video záznamy. Pro svého majitele nabízí i možnost regulovat rychlost na různých úrovních. Více informací o dronu >>> ZDE.