Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Žebříček nejprodávanější elektroniky z Číny na Black Friday s aktuální slevou

PR článek
Víte, jaké výrobky Češi nejčastěji nakupují? Podívejte se na seznam pěti produktů, o které byl během Černého pátku největší zájem. Nejlevnější, nejžádanější, nejvýhodnější a nejužitečnější. Souhlasíte s takovými superlativy, které zřejmě naše země těmto kouskům přilepila?

Internetový obchod Gearbest si připravil šikovnou statistiku, která zobrazuje pětici nejprodávanějších produktů pro naše území. Z většiny se jedná o spotřební zboží, o které je pravidelná sháňka po téměř celý rok, a tak není divu, že se po nich pídíme právě v období enormních slev.

Některé kousky vás ale překvapí, a možná dokonce nadchnou. Inspirujete-li se výběrem, neváhejte omrknout stránky daného produktu, jelikož slevy trvají do konce tohoto týdne.

#1 Paměťová karta Micro SDXC Samsung UHS-3 64 GB

Prvenství paměťové karty v seznamu nejprodávanějších by překvapilo asi málokoho. Těmito pidižvíky krmíme dnes prakticky každou elektroniku, od mobilních telefonů, přes foťáky až po notebooky. V období Černého pátku se navíc jedná o kategorii zboží, kterou pořídíte skutečně za pár drobných.

#2 X96 Mini TV Box 2 GB RAM + 16 GB ROM

V kontextu nedávných změn ve vysílání zřejmě značná část naší země kupovala novou televizi, a nyní se pídí po všech možných zařízeních, kterými by svůj gaučový zážitek povznesla na novou úroveň. Většinové košíky našinců se pak rozhodly pro tento kousek, který je vybaven čtyřjádrovým procesorem Cortex-A53 a 2 GB RAM, se kterými je schopen pohánět nejnovější hry pro Android 7.1.2 a přehrávat filmy ve 4k rozlišení.

#3 Bezdrátová sluchátka Xiaomi

Přítomnost pecek do uší v seznamu nejprodávanějších produktů není vůbec žádným překvapením. Tím spíše když se jedná o světoznámou značku Xiaomi, která si ve kvalitní a výhodné elektronice přímo lebedí. S těmito sluchátky se můžete klidně zpotit při sportu nebo třeba v posilovně, chystáte-li se na nějaké novoroční předsevzetí. Rozhodně pak potěší každý ušní boltec, jelikož jsou vybavena zajištěním a nevypadnou při sebevětším třepání hlavou.

#4 Okenní senzor Xiaomi Agara

Za cenu jednoho oběda si můžete pořídit ochránce domácnosti, který vám zaštěká notifikací do mobilního telefonu, kdykoliv někdo otevře okno nebo dveře. Máte tak dokonalý přehled o tom, kdy kdo přichází a odchází, popřípadě zda se k vám nevkrádá nějaká nezvaná návštěva.

A pokud byste časem dokupovali další zařízení do chytré domácnosti, můžete je vzájemně propojit, aby se například při příchodu domů rozsvítilo světlo, zapnulo topení, aktivovala videokamera a další. Všechny možné funkce si můžete prohlédnout v aplikaci Mi Home od Xiaomi, kterou naleznete na Apple Store či Google Play.

#5 Retro přenosná herní konzole se 168 hrami

Zakápněte nostalgickou slzičku. Vzpomínáte na videohry ze svého dětství? Je vysoká šance, že právě vaše oblíbené retro klasiky naleznete v této přenosné herní konzoli s šestihodinovou výdrží. Zařízení obsahuje celkem 168 rok, které nejlépe představí video výše. Do svého dětství se zřejmě vrátilo ohromné množství Čechů, když se tato konzole dostala až na páté místo v nejprodávanějších produktech.

Tagy: