Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Gearbest spustil masivní slevové tornádo. Ceny začínají už na pár korunách

PR článek
Zatímco u nás opadávají leda tak stromy, o pár kilometrů na východě padají střemhlav i ceny elektroniky. V těchto týdnech pořídíte na Gearbestu stovky až tisíce produktů za zlomek původní ceny, což se obzvláště před vánočními svátky hodí.

Internetový obchod Gearbest si pro tyto dva týdny přichystal masivní slevovou akci, jejíž rozjezdová vlna se již uzavírá. Prakticky okamžitě ji však již v sobotu v 8 ráno nahradí hlavní smršť, při které se budou žhavé nabídky s těmi největšími slevovými trháky obměňovat každé 4 hodiny i každých 24 hodin.

V této cenové euforii setrvá až do 14. listopadu do 8 hodin ranních, tudíž máte nejvyšší čas začít prolézat rozsáhlé portfolio zlevněných produktů. Naleznete mezi nimi elektroniku pro náročné, ale i drobnosti jako příslušenství k PC, mobilním telefonům nebo také kosmetiku a oblečení, které startují už na pár korunách. Pár originálních kousků jsme vám vytipovali níže, nechte se inspirovat.

#1 Akční kamera SJCAM SJ8 Plus Native Dual Screen

Akční kamerky zvládnou navždy zvěčnit i ty nejletmější okamžiky, které by běžným smartphonům utekly. Jejich všestrannost vám však dokáže zachránit i soudní řízení nebo vás vysekat ze zavinění autonehody. Kamerka SJCAM SJ8 Plus podporuje reakci na zapalování v automobilu, po jehož nastartování se automaticky zapne, aby snímala cestu před vámi. Po vypnutí motoru se také samovolně vypne, a vy tak máte jistotu záznamu z jízdy bez jakýchkoliv starostí.

Akční kamera SJCAM SJ8 Plus podporuje nahrávání až o 4k rozlišení při 30 FPS, popřípadě 1080p při 120 FPS. Naprosté maximum z ní však vytáhnete při 720p rozlišení, při kterém natáčí až při neuvěřitelně svižných 240 FPS.

#2 Masážní maska na oči

Žijeme v době, kdy jsou naše oči neustále namáhané. Při práci hledíme do monitorů, venku hledíme do displejů a doma koukáme na televizi nebo opět do svých počítačů. Když je přetížíme, automaticky mneme obočí, abychom tamějším svalům trochu pomohly. Nechte oči odpočinou pod masážní maskou, která se postará o jejich maximální relaxaci.

Masážní maska Breo iSee4 nabízí celkem tři různé režimy oční masáže, při kterých využívá různých druhů vibrací. Slouží nejen k uvolnění svalstva, ale také k zatemnění, aby si oči odpočinuly od konstantního přísunu světelných vjemů. Vytvořte si svůj každodenní předspánkový rituál.

#3 Teclast F6 Laptop

Malý, levný, kancelářský notebook Teclast F6 potěší snad každého, kdo hledá ideální poměry ceny s výkonem. Tento drobek v sobě za naprosto směšný peníze dokázal skloubit úsporný čtyřjádrový procesor Intel Epillo Lake N3450 taktovaný na 1.1GHz, v kombinaci s 6 GB paměti RAM a dokonce frčící na 128 GB SSD. Nechybí dokonce ani předinstalovaný operační systém od Microsoftu, Windows 10.

Jeho staršího předchůdce Teclast F5 jsme dokonce nedávno recenzovali, a odnesl si skvělé hodnocení. Jeho mladší bratr na tom bude ještě o něco lépe.

#4 Xiaomi Pocophone F1

Čínský výrobce mobilních telefonů Xiaomi nepřestává překvapovat. Jejich letošní novinka Pocophone F1 si vysloužila obdiv už při svém vydání, jelikož se jedná o naprostou bestii s výkonem, který by mu mohla závidět i dvakrát dražší konkurence. Specifikace hovoří za vše, uvnitř tohoto terminátora totiž naleznete letošní osmijádrový Qualcomm Snapdragon 845 taktovaný na frekvenci 2.8 GHz.

O krok dál zachází i s pamětí, které zde nalezneme parádních 6 GB RAM, a úložištěm o kapacitě 128 GB. Současnou samozřejmostí je duální fotoaparát o rozlišení 12.0 Mpix + 5.0 Mpix, z druhé strany pak nalezneme klasickou kameru o rozlišení 20 Mpix. Takovou bestii musí pohánět i dostatečná baterie, která dosahuje kapacity 4000 mAh.

#5 Alfawise XBR Televizní soundbar

Stále se ženeme za co největší úhlopříčkou televizí a podpůrnými technologiemi, s kterými je bílá bělejší a černá černější, až úplně zapomínáme na náš další smysl, se kterým si užíváme filmy a seriály. Sluch je přitom mocný nástroj, který vás dokáže vtáhnout ještě více do děje.

Jeden takový soundbar, který se postará o maximální kvalitu zvuku a ozvučí celou místnost, nyní naleznete za nádhernou cenu v internetovém obchodě Gearbest. Vykašlete se na předražená monstra v našich kamenných obchodech, a vyzkoušejte revoluční ozvučení za zlomek běžné ceny.